YusufKut
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkdaşlar öncelikle kurban bayramınız mübarek olsun. Hayırlı bayramlar dilerim.
Konu başlığındada gördünüz gibi daha yaklaşık bu gırafikkartını 1 ay bile olmadı alalı
Geforce GTX 1070 Gaming x8g Ekran kartını aldım. Technopat'tan izlediğim incelemeler sonrasında almaya karar vermiştim ve aldım. Fakat Örneğin Gta5'de benim aldıgım performans ortalama 59 - 60 FPS ve ayarları Technopat incelemsine göre ayarladım yer yer 44 FPS bile gördüm. Anlamıyorum neden bu kadar FPS düşük alıyorum. Technopat'ın incelemsinde en az 59 FPS gördüm ve ortalama 80 - 90 küsür FPS alıyorlar.
Aynı ekran kartısını aldım hatta şimdi bütün bilgiseyar özelliğigini atıyorum:
İşletim sistemi: Windows 10 sing home
Benim sorunum şu arkdaşlar : Normalde benim bu şekilde Ortalama 80-90 FPS almam gerekirken ben sadece 59-60 ortalama düşük 44 FPS'yi gördüm. Not: Advance Grafis acık değil.
Konu başlığındada gördünüz gibi daha yaklaşık bu gırafikkartını 1 ay bile olmadı alalı
Geforce GTX 1070 Gaming x8g Ekran kartını aldım. Technopat'tan izlediğim incelemeler sonrasında almaya karar vermiştim ve aldım. Fakat Örneğin Gta5'de benim aldıgım performans ortalama 59 - 60 FPS ve ayarları Technopat incelemsine göre ayarladım yer yer 44 FPS bile gördüm. Anlamıyorum neden bu kadar FPS düşük alıyorum. Technopat'ın incelemsinde en az 59 FPS gördüm ve ortalama 80 - 90 küsür FPS alıyorlar.
Aynı ekran kartısını aldım hatta şimdi bütün bilgiseyar özelliğigini atıyorum:
İşletim sistemi: Windows 10 sing home
- İşlemcim : Intel(R) Core(TM) i7-4770 CPU @ 3.40GHz (8 GPUs), ~3.4GHz
- Bellek(RAM):CORSAIR 16GB RAM (RAM'leride ekran kartı ile aldım )
- Disk: 1 Terebayt
- Ekran kartı : NVIDIA Geforce GTX 1070 8GB
- Anakart : Msı H97 Gaming 3 Bunuda ekran kartıyla birlikte aldım
- Güç kaynagı : HYPER 700W Sertifikası var her halde sertifikası 85.
- Monitör: LG29" 29UM57 Ultra Wide IPS Monitör
Benim sorunum şu arkdaşlar : Normalde benim bu şekilde Ortalama 80-90 FPS almam gerekirken ben sadece 59-60 ortalama düşük 44 FPS'yi gördüm. Not: Advance Grafis acık değil.
Son düzenleyen: Moderatör: