sampart
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 ay önce kendime Origin üzerinden Battlefield V Deluxe Edition aldım. Oyunu ilk çalıştırdığımda her şeyi ultraya alıp oyunu oynamaya başladım ve singleplayerda da multiplayerda da hiç kasmadan gayet akıcı bir şekilde oynuyordum. Fakat yaklaşık 1 ay sonra oyunum aniden kasmaya başladı ve bu kasma rahatsız edici düzeydeydi. Bende bazı ayarları düşürüp tekrar oynamaya başladım ve yine çoğu ayar ultrada iken sorunsuz bir şekilde oynamaya başladım. Bir süre sonra bu ayarlarda da oyunum kasmaya başladı, bende bu sefer 4 ayar birden en düşüğe çektim ve diğerlerini ultraya çektim (düşürdüğüm ayarlar: FX Amount, Mesh Quality, Post Procces ve Effects Quality). Bu ayarları yapınca oyunum gene eskisi gibi oldu ve hiç kasmadan sorunsuz bir şekilde 3 hafta kadar oynadım. Fakat bu 3 haftanın sonunda oyunum yine kasmaya başladı ve şu an oyunum singleplayerda bile kasıyor. Ayarları değiştiriyorum, bir süre stabil çalışıyor hiç kasmadan ama ertesi gün aynı ayarlarda yine kasıyor. Yine değiştiriyorum yine bir süre stabil çalışıyor bir süre sonra yine kasıyor. Ben artık bunun oyunla alakalı bir şey olduğunu düşünmeye başladım ve bu konularda pek bilgili olmadığım için size danışmaya karar verdim. Yanlışım varsa düzeltiniz lütfen, yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sistem Özellikleri:
Gigabyte GTX 1070 Windforce OC
AMD Ryzen 5 1500X 3.4 GHz
16 GB 2133 MHz Ram
Monitör 1366x768, 60 Hz
@THE_MILLER
Sistem Özellikleri:
Gigabyte GTX 1070 Windforce OC
AMD Ryzen 5 1500X 3.4 GHz
16 GB 2133 MHz Ram
Monitör 1366x768, 60 Hz
@THE_MILLER