GTX 1070 Sistem CS:GO Düşük FPS Sorunu

Daha fazla  
Selamlar herkese, yakın zamanda yeni PC topladım oynadığım oyunlarda aşağı yukarı bir sıkıntı yok gibi tam istediğim FPS'leri alamasam da fakat müptelası değilim ama CS:GO'da bahsedilen 200, 300 hatta 400 FPS'leri bırakın görmeyi 100 üstünü göremiyorum ve oyun sanki biraz kasıyor gibi. Sizce sistemde sıkıntımı var yoksa sistem kendini zorlamadığı için mi düşük? Bu arada 144 Hz monitör kullanıyorum.

Sistem:
  • AMD Ryzen 7 1700
  • MSI X370 SLI PLUS
  • ASUS Geforce GTX 1070 ROG STRIX
  • Corsair (2x8) 16 GB Vengeance 3200 MHz DDR4
  • Samsung EVO 850 (250 GB)
  • Corsair CS750M
  • Corsair 270r

1.jpg
2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım bu sıra herkeste aynı sorun var. Arkadaşlar 1070 ile 1080P monitörde alıcağınız FPS 200-600 arasıdır. Dust 2 için geçerli bu, aldım kimse imkansız demesin. Son zamanlarda bendede FPS düşmesi oluyor anlamış değilim. 150 bile oluyor bazen genel bir sorun anladığım kadarıyla.

Selamlar herkese, yakın zamanda yeni PC topladım oynadığım oyunlarda aşağı yukarı bir sıkıntı yok gibi tam istediğim FPS'leri alamasam da fakat müptelası değilim ama CS:GO'da bahsedilen 200, 300 hatta 400 FPS'leri bırakın görmeyi 100 üstünü göremiyorum ve oyun sanki biraz kasıyor gibi. Sizce sistemde sıkıntımı var yoksa sistem kendini zorlamadığı için mi düşük? Bu arada 144 Hz monitör kullanıyorum.

Sistem:
  • AMD Ryzen 7 1700
  • MSI X370 SLI PLUS
  • ASUS Geforce GTX 1070 ROG STRIX
  • Corsair (2x8) 16 GB Vengeance 3200 MHz DDR4
  • Samsung EVO 850 (250 GB)
  • Corsair CS750M
  • Corsair 270r

Eki Görüntüle 250085 Eki Görüntüle 250086

PC ilk topladığımda senin gibi FPS değerlerim vardı. Asus B150 anakart takmıştım, Asus H170 Pro Gaming anakart takınca sorunum düzelmişti.

Adsız-min (1).png

2K bile olsa aldığı FPS çok az.

Oynadığın oyun ayarları o kadar komik ki. 2K'da oynuyorsun ve Blur bile açık. Hiç mi profesyonel oyuncu ayarlarına bakmadın? Komik :)
Burada bilmişlik taslama ben bilmiyorum ki yardım istiyorum. Olması gerekeni söylersin bizde öğrenmiş oluruz. Küstahlığın lüzumu yok.

Burada bilmişlik taslama ben bilmiyorum ki yardım istiyorum. Olması gerekeni söylersin bizde öğrenmiş oluruz. Küstahlığın lüzumu yok.
Nvidia ayarlarından ekranını strecthed aynı "geniş" yapmanı öneririm. 1024x728'de oynamak senin için daha iyi olacak ve oyun menüsünden de 4:3 seçebilirsin. Böylece hedeflerin daha geniş hale gelecek vurmak daha kolay olur. Diğer her şeyi low ve all low olarak seç. MSAA ve diğer bir ayar daha vardı onu da en düşüğe indirebilirsin. Yani senin için en kolay ve en profesyonel oyun deneyimi bu olur. Blur elbette kapat, çoklu cpu kullanımını açık tut. Dikey düşey kapat. Çok yüksek ihtimal ile 400 FPS dolaylarında alırsın eğer 4:3 ve 16:9 arasındaki farkları bilmek istersen YouTube'dan bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı