GTX 1070 Sistem düşük FPS sorunu

Maximillian Khan

Hectopat
Daha fazla  
MSI GTX 1070 ekran kartına sahibim, ancak sanırım yeterli performans alamıyorum. Bilgisayarımın donanımını size göstereyim:
Intel i7 6700
MSI GTX 1070 (8GB VRAM)
Corsair Vengeance DDR4 2400 MHz 8GB RAM
600 W Xcalibre PSU
Western Digital 1TB Sata disk

Donanımım tam olarak bu ancak nedenin anlamadığım bir şekilde çoğu oyunda yeteri performans alamadığımı düşünüyorum. Ekran alıntısında da gördüğünüz üzere ekran kartı %60 güçte çalışırken 40 FPS alıyorum. Şimdiden yardımlarınız ve ilginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun içi RAM kullanımı ne kadar? MSI Afterburner programıyla oyun içi değerlerinizi atar mısınız ?

2. El sistem topladıysanız malzemelerde bir sıkıntı olabilir keşke HDD yerine SSD tercih etseydiniz. 8 GB günümüzün oyunlarında minimum denilecek seviyede. Bir 8 daha alıp 16'ya yükseltmeye çalışın bu arada bene FPS değerleriniz Assasin's Creed: Origins için normal derecede en fazla 4-5 FPS az gibi.
16 GB RAM ile bu kadar FPS alınıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

HDD ile alakalı bir sorun olduğunu düşünmüyorum, oyun korsan değil ve 2.el de almadım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    12,8 KB · Görüntüleme: 127
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…