Monitör de alırsam bütçe oldukça artıcak elimde 1080P 60hz bi monitör var, bana yeter diye düşünüyorum. Bugüne kadar oyunları 600*400 dü sanırım böyle düşük bi çözünürlükte bile zor oynadığım için yeni sistem bana tabir-i caizse efsane gelicek
Hocam sistem güzel. Ancak söylemek isterim ki, CF ya da SLI yapabilmek için güçlü bir işlemciye, iyi bir güç kaynağına ve SLI/CF destekleyen bir anakarta sahip olmak lazım. Bütçe elvermedikçe ben pek SLI/CF yanlısı değilimdir. Bütçe elverse bile RX480 ile CF yapılmaz.
Hocam sistem güzel. Ancak söylemek isterim ki, CF ya da SLI yapabilmek için güçlü bir işlemciye, iyi bir güç kaynağına ve SLI/CF destekleyen bir anakarta sahip olmak lazım. Bütçe elvermedikçe ben pek SLI/CF yanlısı değilimdir. Bütçe elverse bile RX480 ile CF yapılmaz.
O halde İ5 alsam daha mantıklı olur. Performans kaybı yaşar mıyım? Sistemde tabi sadece oyun odaklı olmayacak vb işler de olabilir. Bunu da göz önüne alarak bi sıkıntı yaşar mıyım?
O halde İ5 alsam daha mantıklı olur. Performans kaybı yaşar mıyım? Sistemde tabi sadece oyun odaklı olmayacak vb işler de olabilir. Bunu da göz önüne alarak bi sıkıntı yaşar mıyım?
Hocam diğer işlerden kastım yani o da belki oynadığım oyunun videolarını izlerim belki de yayınlarım çok mu fark olur İ7 ile İ5 arasında ? Bide o render mi tam bilmiyorum ne olduğunu onla da ilgilenmiyorum öyle bir isim olmayacak. Ne kadar düşürürsem o kadar iyi benim için
Hocam gene seni rahatsız ediyorum hakkını helal et iki sorum olucak İ5 6500 le 6600 arasında çok fark var mı ? Nasıl bi etkisi olur sistemin hızına ? Bir de Aerocool DS230 kasa hakkında bilgin var mı nasıl bir kasa sağlamlığı içindeki fanların soğutması, genişliği vb şeyler bakımından. Tekrardan kusura bakma hocam gene rahatsız ettim bilgisizliğime ver