GTX 1070 Sistem Görüşleriniz

Ds230 yeni çıktı penceresiz ses yalıtımı olan soğutması gayet iyi ve şık bir kasa. i5 6500 ile 6600 arasında gözle görülür çok fark yok aslında ama ben aşağıdaki sisteme kampanya indirimi dolayısıyla 6600 koydum.

upload_2016-11-1_21-10-30.png

Ds230 yeni çıktı penceresiz ses yalıtımı olan soğutması gayet iyi ve şık bir kasa. i5 6500 ile 6600 arasında gözle görülür çok fark yok aslında ama ben aşağıdaki sisteme kampanya indirimi dolayısıyla 6600 koydum.

Eki Görüntüle 197664

Hocam insanın içine oldukça bi sistem olmuş. Tabi bi kaç sorum ve isteğim var, yani istekcik. MSI H170 GAMİNG anakartla arasında fark varmı ? Yani GAMİNG ifadesi neyi ifade ediyor ? Tek bildiğim ses özelliği sanırım o yüzden GAMİNG koymuştum yanlışım varsa düzelt hocam. İkinci olarak Galax SSD yi ilk defa görüyorum SSD lerde marka fark eder mi ? Ne gibi özellikleri var? 750W fazla gelmez mi yani 550-600W lar daha uygun fiyatta. Son olarak ben rami 8 gb olarak düşündüm ilk başta daha sonradan takviye olucak, HDD de o şekilde. Amacım fiyatı en uygun seviyeye indirmek. Bu kadar soru merak istek tamamen heyecan ve az bilgiden kaynaklı. Yıllarca hep tabiri caizse külüstür bilgisayarlarda oyunları 8-15 fps gibj değerlerde oynadım. İlk sistemim olcak ve uzun süre sürücek bu sistem. Çok soru soruyorum öneri istiyorum kusuruma bakmayın uğraştırıyorum dediğim gibi heyecan ve az bilgiden kaynaklı ☺☺ cevabını bekliyorum hocam ☺

750W PSU bilerek koydum ilerde belki 480 CF düşünürsün yada satar daha üstün 590 felan alırsın diye. Bir ikinci sebepte yıllar geçtikçe PSU verimliliğin azalması. Anakart gaming adı üstünde oyunculara hitap ettiğinden ışıklı felan oluyor pencereli kasalarda led gösterişine yarıyor koyduğum kasa penceresiz olduğundan gerek yok. Seçtiğim anakart F/P bakımından oldukça iyidir. SSD yurtdışında oldukça rağbet görüyor burda bilinmemesi iyi tanıtımının olmadığındandır. Okuma yazma oranları bilinen markalardan fazla geri sayılmaz. 8GB RAM artık bu sistemleri taşımaz mümkün oldukça 16GB öneririm. Son olarak sıkıntı değil burası ne için var bilgi paylaşmak için. Bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım işte. Son olarak monitör mevcut mu yoksa hangi özellikte monitör düşünüyorsun?

750W PSU bilerek koydum ilerde belki 480 CF düşünürsün yada satar daha üstün 590 felan alırsın diye. Bir ikinci sebepte yıllar geçtikçe PSU verimliliğin azalması. Anakart gaming adı üstünde oyunculara hitap ettiğinden ışıklı felan oluyor pencereli kasalarda led gösterişine yarıyor koyduğum kasa penceresiz olduğundan gerek yok. Seçtiğim anakart F/P bakımından oldukça iyidir. SSD yurtdışında oldukça rağbet görüyor burda bilinmemesi iyi tanıtımının olmadığındandır. Okuma yazma oranları bilinen markalardan fazla geri sayılmaz. 8GB RAM artık bu sistemleri taşımaz mümkün oldukça 16GB öneririm. Son olarak sıkıntı değil burası ne için var bilgi paylaşmak için. Bende elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım işte. Son olarak monitör mevcut mu yoksa hangi özellikte monitör düşünüyorsun?

Kasayı pencereli diye biliyordum hayal kırıklığına uğradım Monitör olarak M2262D var elimde monitör almayı şuanlık düşünmüyorum ilerleyen aylarda alabilirim. Aynı fiyat aralığında bildiğiniz sağlam pencereli kasa var mı ? Dark N10 düşünüyordum iç hacmi fazla büyük değil diye okumuştum bir konuda kablolama sıkıntısı yaşamıştı arkadaş. Doğruluğu nedir sıkıntı yaşar mıyım ? Geri kalan kısımda cevabımı aldım teşekkürler :)

Hocam bir de NZXT kasalar nasıl? Hoş geliyor göze sağlamlığı soğutması vb. bilgileri bulamadım.

Pencereli kasa alacaksan alttakileri öneririm. Eğer elindeki monitörü uzun süre değiştirmeyeceksen RX480 üstü ekran kartı almanı tavsiye etmem boşa masraf olur o monitöre fazla kaçar. Nzxt yurtdışında çok tercih ediliyor. Burda da bilenler alıyor fakat ben pek tercih etmiyorum.

Thermaltake Core X31 Siyah Pencereli USB3.0 Kasa Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

In-Win 303 Mid Tower Kasa Siyah PSU yok - NovaBazar | memnuniyetle | Kaliteli online alışverişin adresi.

Pencereli kasa alacaksan alttakileri öneririm. Eğer elindeki monitörü uzun süre değiştirmeyeceksen RX480 üstü ekran kartı almanı tavsiye etmem boşa masraf olur o monitöre fazla kaçar. Nzxt yurtdışında çok tercih ediliyor. Burda da bilenler alıyor fakat ben pek tercih etmiyorum.

Thermaltake Core X31 Siyah Pencereli USB3.0 Kasa Oyuncuların Güvenilir Marketi GameEkstra.com 'da

In-Win 303 Mid Tower Kasa Siyah PSU yok - NovaBazar | memnuniyetle | Kaliteli online alışverişin adresi.

Thermaltake de kaç adet fan var ? Soğutması nasıl

Öne 2 x 120mm or 2 x 140mm or 1 x 200mm
Üste 3 x 120mm or 3 x 140mm or 2 x 200mm
Arka 1 x 120mm or 1 x 140mm
Alta 2 x 120mm or 2 x 140mm

Yani toplamda kasada en fazla 8 fan desteği var. 8 tane fan desteği olan kasanın soğutmasının sorulması abes kaçar.

Takılı fan demek istedim hocam yanlış telaffuz ettim kusura bakma

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı