TzioN
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İşlemci: AMD R5 5600
Ekran kartı: Sapphire pulse RX 7600
Ram:8x8 16GB 3600MHz Ram
Anakart: Asus Prime A520M-R
- RAM
- XPG 16GB (2x8GB) Gammix D10 3200MHz
- SSD veya HDD modeli
- Netac N535S-120G 2.5" 120 GB SATA 3 SSD
- Ekran kartı
- Zotac GTX 1070 AMP Edition 8GB GDDR5 256Bit
- Anakart
- ASUS PRIME A320M-K
- İşlemci
- AMD RYZEN 5 1600
Merhaba arkadaşlar, neredeyse 1 aydır böyle bir sorunla karşı karşıyayım, GTA 5 oynuyorum böyle sorun yok, BeamNG oynuyorum böyle sorun yok, FH4 oynuyorum yine böyle sorun yok, CS2 girince iş değişiyor, driverlarla alakalı sorun yok, BIOS'u güncellemiştim onda 2 gün sorun yaşatmadı CS de ama dün gece yine başladı bu olay, işlemci testi yaptım kapanmadı RAM testi yaptım kapanmadı ama ekran kartını teste soktuğumda ısınmadan daha fanlar yeni dönmeye başlamışken ekran gidiyor.
Ekran giderken mouse ışığı yanmaya devam ediyor kasa ışığıda aynı şekil sadece ekran gidiyor ve bilgisayar güç kaynağından kapatana kadar düzelmiyor, sorun ekran kartında diye düşünüyorum ama saçma, ekran kartı %100 kullanıma gelince kapanıyor desem Afterburner'dan ekran kartı gücünü %85'e sabitledim.
77 dereceyi geçmesin diye ayarladım ki CS2 de ekran kartı %60 anca kullanıyor, 65 dereceyi de geçmiyor, ekran kartında olsa bile bu sorun neden tek CS2 de kapanıyor, güç kaynağından sorun mu var diye düşünüyorum ama diğer oyunlarda daha fazla güç tüketiyor, anlayamadım nedendir, formatta attım driver sil yüke de yaptım BIOS'ta güncelledim ama niyeyse 2 gün sorunsuzken yine başladı yapmaya, sebebini anlamış değilim.
PSU: Thermaltake TR2 S 550W
Ekran giderken mouse ışığı yanmaya devam ediyor kasa ışığıda aynı şekil sadece ekran gidiyor ve bilgisayar güç kaynağından kapatana kadar düzelmiyor, sorun ekran kartında diye düşünüyorum ama saçma, ekran kartı %100 kullanıma gelince kapanıyor desem Afterburner'dan ekran kartı gücünü %85'e sabitledim.
77 dereceyi geçmesin diye ayarladım ki CS2 de ekran kartı %60 anca kullanıyor, 65 dereceyi de geçmiyor, ekran kartında olsa bile bu sorun neden tek CS2 de kapanıyor, güç kaynağından sorun mu var diye düşünüyorum ama diğer oyunlarda daha fazla güç tüketiyor, anlayamadım nedendir, formatta attım driver sil yüke de yaptım BIOS'ta güncelledim ama niyeyse 2 gün sorunsuzken yine başladı yapmaya, sebebini anlamış değilim.
PSU: Thermaltake TR2 S 550W
Son düzenleme: