GTX 1070 Ti sistemde CS 1.6 oynarken PC donuyor

Mehmet Yusuf232

Zeptopat
Daha fazla  
Oncelikle selam aleykum abilerim kardeslerim beni yeni uye oldum soyle bir sorunum var detaylari aktariyorum inşallah sorunu cozeriz.

Anakart.
ASUS Crosshair V Formula-Z
Ekran karti GTX Phoenix Gainward 1070 Ti.
İslemci AMD FX 8350 4 GHz.
RAM Fury HyperX 2x8 1600 MHz 1866 biri kirmizi biri mavi CL degerlerini anlamıyorum.
SSD 480 GB hardsik 2 TB hard disk omuru 100-100 SSD omuru 100-99

Sorurunum su tum oyunlari rahatlikla sorun yasamadan oynuyorum ama PUBG da hafif kasma sorunu var cok insan varsa biraz fazla kasiyor.

Bir de CS 1,6 da oyuna girdigim zaman oynuyorum 5 dakika falan, sonra oyun 5 saniyelik donuyor oyle kalıyor klavyeden tum tuslari basiyorum bir şey olmuyor. Mouseden Z'um ve ates etme butonlarina basiyorum hemen kendine geliyor artik her 1-2 dakkikada donup kalıyor.

Mouse tuslari da ise yaramiyor lakin ana ekrana atana kadar oyundan atiyor. Beni tek sorunum bu iki oyun baska bir şey degil Windows 7 denedim ayni, Win 8 ayni, Windows 10 yine ayni, Windows 11 yine ayni. Bu sorunu cozemiyorum acil yardim.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Adam demişki Windows 7 8 10 ve 11dede aynı, lütfen mesajları okuyupt

Adam demişki Windows 7 8 10 ve 11dede aynı, lütfen mesajları okuyup yanıt verin.
Test edecek başka program öneriniz varsa söyleyin acil bu sorunu halletmem gerek haftaya turnuvalar başlıyor sorun halla aynı tüm oyunlarda sorunsuz çalışıyor tek cs 1.6 sorun halla aynı

Test edecek başka program öneriniz varsa söyleyin acil bu sorunu halletmem gerek haftaya turnuvalar başlıyor sorun halla aynı tüm oyunlarda sorunsuz çalışıyor tek CS 1.6 sorun halla aynı.

Bilemiyorum hocam, ekipmanlarınızı değiştirip deneyin isterseniz. Ya da grafik ayarlarını kurcalayın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı