GTX 1070 sisteme 11700KF yükseltmesi uygun olur mu?

Evet hocam, yeni tasindim.

Yurt dışı fiyatları için öneri yapamayacağım fiyatlardan bilgim yok yaptığım ve yazdığım tüm mesajlar Türkiye piyasası içindi yurt dışında yaşayan biri size daha iyi bilgi sağlar.

Yurt dışı fiyatlarını bilmiyorum fakat işlemci anakart ve ekran kartını satıp AM5 olan bir işlemci ve anakart almanızı öneririm ekran kartını 4000 serisi tercih edin.

Yurt dışı fiyatları için öneri yapamayacağım fiyatlardan bilgim yok yaptığım ve yazdığım tüm mesajlar Türkiye piyasası içindi yurt dışında yaşayan biri size daha iyi bilgi sağlar.
10.000TL 20 fps alabilecegimi bir yukseltme yok mu?

Yurt dışı fiyatlarını bilmiyorum fakat işlemci anakart ve ekran kartını satıp AM5 olan bir işlemci ve anakart almanızı öneririm ekran kartını 4000 serisi tercih edin.

AM5 islemci ve anakart önerir misin? DDR4 olsun ama RAM'leri daha yeni aldim.

O zaman RAM'leri geri vereyim. Sen yine de orta ve ust segment olarak bir oneride bulunur musun bana :)

10k TL'ye şu şekil bir yükseltme yapabilirsiniz.

Bu sisteme birde bi tane 4000 serisi bir kart çok yakışır. 4000 Serisi bir ekran kartı tercih edin.

Burası 11K TL tutuyor.

Sizin orda derken hocam?
Yurt dışındasınız ya. O manada söyledim.

10k TL'ye şu şekil bir yükseltme yapabilirsiniz.

Bu sisteme birde bi tane 4000 serisi bir kart çok yakışır. 4000 Serisi bir ekran kartı tercih edin.

Burası 11K TL tutuyor.
Bu bayağı sorunlu bir anakart. Secure Boot denilen sorunun en yaygın olduğu kartlardan biridir. A620 fiyatına B650 var ama bir bit yeniği de var tabii. Zaten o işlemci için B650'ye gerek yok özellikle düz insansanız.
Bu yeterli.

Bende de 1070 R5 2600 sistem vardı 8000 TL'ye sattim 4060 hazır sistem aldım 22.517 TL'ye vatandan. Bu arada 4060 ekran kartları çok az enerji harciyorlar 300W PSU bile yeterli ama 650W koyuyolar hazır sistemlere.

Merhaba arkadaşlar, sistemin işlemcisini yükseltmek istiyorum. Aşağıda yazacağım diğer bileşenler ile uyumlu çalışır mı?
Anakart: MSI B460M Pro.
Ekran kartı: GTX 1070.
RAM: Corsair 2X 16 GB 3200MHz.
Önceki işlemci: i3 10105F.
Güç kaynağı: 600 ya da 650W.
İ5 11700k ve RX 6700 XT alırsanız ne kadar yapıyor orada

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı