- Makaleler
- 23
Bu sisteme 11700KF alacağına sistemi satıp üstüne işlemciye vereceğin parayı da ekleyerek yeni bir sistem topla.
Sizin orda derken hocam?Sizin orada fiyatlar nasıl bilemem ama 11700KF parasına neredeyse AM5 CPU + RAM + Anakart alınıyor burada. Münasip olsa bile almayın.
B460 serisine soketler 1200 olmasına rağmen 11.nesil takılmıyor diye biliyorum 10.nesil destekleri vardı sadece sonunda r2 model numarası yazanlar 11.nesil destekliyordu galiba.
https://tr.msi.com/Motherboard/B460...com/Motherboard/B460M-PRO/support#cpu[/QUOTE]Bundan ne kadar eminsiniz hocam?
Bence geçecekse komple DDR5 geçsin.
Sizin orada derken hocam?
6 ay icerisinde komple sistemi degistirecegim. Su an EFT oynarken bana 20FPS koyacak bir yükseltme lazım.
Sizin orada derken hocam?
6 ay icerisinde komple sistemi degistirecegim. Su an EFT oynarken bana 20FPS koyacak bir yükseltme lazım.
Yurt dışında mısınız?
11700KF parasına Türkiye'de AM5 işlemci anakart ve RAM alınıyor. Kendi anakartınızı satarak AM5 anakart ve işlemciye geçebilirsiniz. Yurt dışındaysanız fiyatları bilmiyorum.
Ardından 4000 serisi bir kart bakabilirsiniz.
@Lc35
GPU değiş.
Yapar.Su anki islemcim i3 10105F, ornegin 3070 aldim. Darboğaz yapmaz mi?
Evet hocam, yeni tasindim.Yapar.
Yurtdışında mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.