GTX 1070 sisteme 11700KF yükseltmesi uygun olur mu?

B460 serisine soketler 1200 olmasına rağmen 11.nesil takılmıyor diye biliyorum 10.nesil destekleri vardı sadece sonunda r2 model numarası yazanlar 11.nesil destekliyordu galiba.

Sizin orada fiyatlar nasıl bilemem ama 11700KF parasına neredeyse AM5 CPU + RAM + Anakart alınıyor burada. Münasip olsa bile almayın.
Sizin orda derken hocam?

B460 serisine soketler 1200 olmasına rağmen 11.nesil takılmıyor diye biliyorum 10.nesil destekleri vardı sadece sonunda r2 model numarası yazanlar 11.nesil destekliyordu galiba.

https://tr.msi.com/Motherboard/B460...com/Motherboard/B460M-PRO/support#cpu[/QUOTE]
Bundan ne kadar eminsiniz hocam?

Bence geçecekse komple DDR5 geçsin.

6 ay icerisinde komple sistemi degistirecegim. Su an EFT oynarken bana 20FPS koyacak bir yükseltme lazım.

Sizin orada derken hocam?

6 ay icerisinde komple sistemi degistirecegim. Su an EFT oynarken bana 20FPS koyacak bir yükseltme lazım.

Yurt dışında mısınız?

11700kf parasına Türkiye'de AM5 işlemci anakart ve RAM alınıyor. Kendi anakartınızı satarak AM5 anakart ve işlemciye geçebilirsiniz. Yurt dışındaysanız fiyatları bilmiyorum.

Ardından 4000 serisi bir kart bakabilirsiniz.

@Lc35

Bütçenizi aşar aşmaz bilemem ama şöyle bir bir önerim olabilir. İşlemciyi 11700KF yerine 11600KF seçerek ekran kartını 4070'e yükseltebilirsiniz. Tavsiyem işlemcinden ziyade ekran kartına yatırım yapmanız yönünde olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı