Dalgalanmadan kastın yırtılma ise VSync açarak oyunlarda bunu önleyebilirsin. Aksi taktirde dediğim sorunlardan kaynaklı olabilir ama en çok ihtimali olan dönüştürücü.Hocam şimdi ben prizden olduğunu düşünüyorum kablo ise kalitesiz değildir diye düşünüyorum daha yeni aldım oyun oynarken dalgalanma yaşanıyor sadece ekran kartında hiçbir problem yok.
Ekran kartının sağlam olduğuna emin misiniz? Hem sistemi, hem monitörü başka bir prizde deneyin.Arkadaşlar, GTX 1070 taktıktan sonra dalgalanma başladı. Prizin yerinimi değiştirmeliyim yoksa dönüştürücümden midir? Monitörüm AOC.
Ekran kartının sağlam olduğuna emin misiniz? Hem sistemi, hem monitörü başka bir prizde deneyin.
Kullandığınız dönüştürücü yeteri kadar kaliteli değilse ve sorunlu ise ondan da yapabilir.
Dalgalanmadan kastın yırtılma ise VSync açarak oyunlarda bunu önleyebilirsin. Aksi taktirde dediğim sorunlardan kaynaklı olabilir ama en çok ihtimali olan dönüştürücü.Hocam şimdi ben prizden olduğunu düşünüyorum kablo ise kalitesiz değildir diye düşünüyorum daha yeni aldım oyun oynarken dalgalanma yaşanıyor sadece ekran kartında hiçbir problem yok.
Dalgalanmadan kastın yırtılma ise V-Sync açarak oyunlarda bunu önleyebilirsin. Aksi taktirde dediğim sorunlardan kaynaklı olabilir ama en çok ihtimali olan dönüştürücü.
Monitörünüz kaç Hertz ise o FPS'e sabitler.Tamamdır hocam V-Sync açıp deneyeyim ekran kartını hevesle kullanmak istiyorum 60 FPS sabit oynamakta iyidir bence.
Monitörünüz kaç Hertz ise o FPS'e sabitler.
Monitörünüzün desteklediği en üst seviyeyi kullanınız hocam.Hocam peki kaç Hz yapmalıyım 59 mu 60 mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.