GTX 1070 Ti Besleyecek En Düşük İşlemci

C.A.R.T.E.L

Megapat
Yer
belcika
Daha fazla  
Meslek
malunen emekli
Ben i5 8600 ile i7 8700 arasında kararsız kaldım. İkisi de yeterli olur mu? Örnek i5 8600, GTX 1070 Ti ikilisi darboğaz yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 8400 bile yeterli olur, oynadığın oyunun optimizasyonu iyi olduğu sürece.
Lakin 8600 veya 8700 alacağıma K ibareli olanları alırdım, overclock ile sistemin tıkandığı yerde ömrünü uzatırdım :)
Aslında haklısın ama k olduğu zaman sogutucu ayrı masraf, sistemi kuracagın kasa üst modele cıkıyor yani oldukca pahalıya geliyor. Ben sadece war thunder ve world of warships oynuyorum ve 1070 ti uzun yıllar beni taşır gibi geliyor bana
Arkadaşlar şimdi ikinci el uygun fiyata asus strix gtx 1080 buldum. Bu i5 8600'ü war thunder oyununda darboğaz olmadan oynayabilirmiyim ? Kusura kalmayın, soru sorup duruyorum ama :)

Son düzenleme:
Aslında haklısın ama k olduğu zaman sogutucu ayrı masraf, sistemi kuracagın kasa üst modele cıkıyor yani oldukca pahalıya geliyor. Ben sadece war thunder ve world of warships oynuyorum ve 1070 ti uzun yıllar beni taşır gibi geliyor bana
Arkadaşlar şimdi ikinci el uygun fiyata asus strix gtx 1080 buldum. Bu i5 8600'ü war thunder oyununda darboğaz olmadan oynayabilirmiyim ? Kusura kalmayın, soru sorup duruyorum ama :)
1070ti ile 1080 arasında uçurum yok zaten, sıkıntı olmaz, bahsettiğin oyunlara full HD çözünürlükte 1070ti fazlasıyla yeterli, boşa masraf yapmana gerek yok.

Tamam ozaman,600 lira cepimde kalır. Ben zaten hep 1080p oyun oynuyorum nasip olursada 60 hz monitörümü 144 hz monitöre yükselteceğim. Hayırlı geceler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı