GTX 1070 Ti elimde kaldı, ne yapabilirim?

leonusp

Megapat
Daha fazla  
23.11.2018'de Vatan Computer'den MSI GTX 1070 Ti Gaming model ekran kartı aldım. Almamdaki düşünce parça parça ödedikçe bilgisayar toplamayı düşünmekti. Fakat işler istediğim gibi gitmedi ve şu an bilgisayar toplama fikrim 1 hatta 2 sene ertelendi. Ben bu kartı elimde tutarsam eskiyecek ve ödediğim para hiçe gidecek. Fakat şu an satış sitelerine koymama rağmen satamıyorum. Sizce ne yapmamı tavsiye edersiniz? Bu arada kart için satış fiyatı olarak 3100 TL yazmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada ile iletişime geç onlar alır, kar koyup sıfır ürün diye satar. Yapmadıkları iş değil sonuçta!

23.11.2018'de Vatan Computer'den MSI GTX 1070 Ti Gaming model ekran kartı aldım. Almamdaki düşünce parça parça ödedikçe bilgisayar toplamayı düşünmekti. Fakat işler istediğim gibi gitmedi ve şu an bilgisayar toplama fikrim 1 hatta 2 sene ertelendi. Ben bu kartı elimde tutarsam eskiyecek ve ödediğim para hiçe gidecek. Fakat şu an satış sitelerine koymama rağmen satamıyorum. Sizce ne yapmamı tavsiye edersiniz? Bu arada kart için satış fiyatı olarak 3100 TL yazmıştım.
3000 TLye kadar GTX 1080 Ti bulmak mümkün o fiyatlardan ne kadar kapalı kutu bile olsa satmanız çok zor 3100 3000 3200 bu fiyat aralarında zaten sitelerden sıfır bulunabilmekte

2700 TL civarında alıcı bulur.
Hepsiburada ile iletişime geç onlar alır, kar koyup sıfır ürün diye satar. Yapmadıkları iş değil sonuçta!

Ürün zaten sıfır.

O kartın 1-2 yıla eskiyeceğini düşünmüyorum. Eğer şimdi satarsanız 2 yıl sonra aynı paraya daha düşük performans veren bir kart kullanma ihtimaliniz de bulunuyor. Yine de karar sizin tabii.

O kartın 1-2 yıla eskiyeceğini düşünmüyorum. Eğer şimdi satarsanız 2 yıl sonra aynı paraya daha düşük performans veren bir kart kullanma ihtimaliniz de bulunuyor. Yine de karar sizin tabii.
Hocam bu yorumu kusura bakmayın ama fazlasıyla komik buldum. Paranın zaman değeri diye bir kavram vardır.
Kartı satıp kenara dolar olarak koyarsa, dolarıda vadeli hesaba koyduğu takdir de almak istediği ürünü günü geldiğinde güncel ürünü alabilir.

Kutuyu açmışsan geçmiş olsun. Şuanda 17-18+ ay garantili 1600-1700 tl lere düz 1070'ler bulunuyor. 1070ti lar ise biraz daha fazlaya satılıyor. 3100'e falan imkanı yok satamazsın. Zaten mantıklı da değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı