GTX 1070 Ti elimde kaldı, ne yapabilirim?

Reis haklı olabilirsin tabii ki, ben zaten hiç bir zaman 2.el'e sıcak bakan insan değilim bu dediklerimden ötürü sana da hak veriyorum fakat zaten garantisi var ama iyi paralar verip sonra bozulma riskini bilemiyorum 2100'lere in konuşalım :)
Hocam sende abartmamalısın bence :D
İkinci ele sıcak bakmıyorsan, gider parasını verir sıfır alırsın.
Ben ikinci el ekran kartı alırken, satan arkadaşın evine gider kartı stres testine sokar sıcaklık değerlerini incelerim, sonrasında cinebench r15 testi yapar sonuçları incelerim. Benim için değerler olumlu ise kartı alırım.

Hocam sende abartmamalısın bence :D
İkinci ele sıcak bakmıyorsan, gider parasını verir sıfır alırsın.
Ben ikinci el ekran kartı alırken, satan arkadaşın evine gider kartı stres testine sokar sıcaklık değerlerini incelerim, sonrasında cinebench r15 testi yapar sonuçları incelerim. Benim için değerler olumlu ise kartı alırım.
Nihayet aradığım yorum. Valla baksınlar usta kart 1 saat çalışmışsa gelme gitme bütün masraflarını karşılarım yani.

Kullanılmışlığını test eden bir program gibi bir şey yok ne yazık ki. 2500 seviyesinde alıcısı çıkacaktır. Vitrin fiyat linki olarak 3100 falan yazmayın alıcısı hiç çıkmaz. İnsanlar pazarlığa dahi girmez.

3100 yazmayın sitelere, insanlar sizin 2600'lere ineceğinizi düşünmez çok fark var arada belki soran olur fakat direk yazın pazarlıklı fiyatını dediğiniz gibi, ben biraz ölücüyüm beni de boşverin aga :D

3100 yazmayın sitelere, insanlar sizin 2600'lere ineceğinizi düşünmez çok fark var arada belki soran olur fakat direk yazın pazarlıklı fiyatını dediğiniz gibi, ben biraz ölücüyüm beni de boşverin aga :D
2900 a indirdim liste fiyatını bakalım hayırlısı 2500 2600 den aşşağı zaten kırarım gene vermem

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı