GTX 1070 Ti için 2000-2500 TL monitör önerisi

• Konuyu başlatan Gogo
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 21
  • Görüntüleme 2.067
Dell S2417DG arkadaşa aldırdım, 165Hz yapamadık. Panelden OC işlemini yapınca görüntü gelmiyor hiçbir şekilde. Ve eski kullandığı monitör daha iyi görüntü veriyor anlamadım gitti. Bu modelin 27" olanı alınmalı bence.

Hayır, yırtılma monitör Hz'sini FPS geçince başlıyor.
Hocam, 27'' olan modelinde de aynı sorunlar mevcut. İkisi arasında hiçbir fark yok, sadece inç farkı var.

Dell S2417DG arkadaşa aldırdım, 165Hz yapamadık. Panelden OC işlemini yapınca görüntü gelmiyor hiçbir şekilde. Ve eski kullandığı monitör daha iyi görüntü veriyor anlamadım gitti. Bu modelin 27" olanı alınmalı bence.

Hayır, yırtılma monitör Hz'sini FPS geçince başlıyor.
Color banding falan varmı memnunmu

Sisteminizin bilgilerini paylaşsanız iyi olabilirdi.2000-2500 tl lik bir monitor ile ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Örnek oyun falan oynuyorsanız witcher 3 gta 5 bla bla aklınıza ne gelirse yeni nesil oyunlarda ... 2k'lık monitorde oyunlarda Anti-Aliasing full ayar açıyorsanız yarı yolda kalırsınız.O yüzden amacınızı ve sisteminizi paylaşın doğru bilgiler verilsin.

Dell monitöründe s2417dg olsun veya s2716dg olsun color banding ve ghosting sorunları çok fazla.Sonra üzülürsünüz iade etmek için ugraşır durursunuz.

Son düzenleme:
Sisteminizin bilgilerini paylaşsanız iyi olabilirdi.2000-2500 tl lik bir monitor ile ne yapmayı düşünüyorsunuz ? Örnek oyun falan oynuyorsanız witcher 3 gta 5 bla bla aklınıza ne gelirse yeni nesil oyunlarda ... 2k'lık monitorde oyunlarda Anti-Aliasing full ayar açıyorsanız yarı yolda kalırsınız.O yüzden amacınızı ve sisteminizi paylaşın doğru bilgiler verilsin.
Sistem bilgileri imzada

Yırtılma her zaman olur V-sync kullanırsanız Hertz değerine sabitlenir fakat gecikme süresi bir nebze artar. Ayrıca V-sync kullanırken hertz değerinden düşük FPS alırsanız stuttering yaşarsınız bu da takılmalara yol açar. Yani 144 hertz monitörde 120 FPS alırsanız V-sync açıkken; size FPS daha düşük gelir atlamalar oluşur. Tabi 1070 Ti için G-sync monitör alırsanız bu saydığım sorunların hiç birini yaşamazsınız. Tabi %100 kayıpsız olmayacaktır yine yırtılma olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı