GTX 1070 Ti R5 3500X sistem düşük FPS

Xunamika

Hectopat
Arkadaşlar iyi günler, kendime bir sistem topladım ancak sistemime göre yeterli FPS'i aldığımı düşünmüyorum sistemim;
MSI GTX 1070 Ti Gaming.
ASUS Prime B450M-K.
Ryzen 5 3500X.
16 GB RAM.
Elimde böyle bir sistem olmasına rağmen GTA 5'de orta ayarlarda 70-80 FPS alıyorum, Rainbow'da yüksek ayarlarda 110-130 FPS alıyorum sizce FPS'im bu sistem için ideal mi yoksa az mı bana az gibi geliyor sıkıntı ne olabilir? Lütfen yardım.

Son düzenleyen: Moderatör:
MSI Afterburner programı ile ekran kartınız % kaçını kullanıyor görebilirsiniz. PSU'nuz kaç Watt?

Thermaltake J25 kasam 650wluk PSU var. Ayrıca şu an Rainbow oynarken 78 dereceye kadar çıkıyor dediğim FPS'lerde oynuyorum bir sıkıntı var mıdır (Ekran kartımın tamamını kullanıyor oyun içi kullanımı açtım 99 hep)

1597068883584.png

Son düzenleme:
Thermaltake J25 kasam 650wluk PSU var. Ayrıca şu an Rainbow oynarken 78 dereceye kadar çıkıyor dediğim FPS'lerde oynuyorum bir sıkıntı var mıdır (Ekran kartımın tamamını kullanıyor oyun içi kullanımı açtım 99 hep)

Eki Görüntüle 635783
Sürücülerin güncel mi? Güncel değilse güncelleştirmeyi dener misin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı