GTX 1070 Ti Sistem Aniden Kapanıyor

Trmgn1

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bilgisayarım oynarken bir anda kapanıyor. Siyah ekran gibi, ama değil, monitöre sinyal gitmiyor, klavye ve benzeri ekipmanların elektriği gidiyor fakat kasada fanlar dönmeye devam ediyor. Kapatıp yeniden açabiliyorum, bir 15-20 dakika dayanıyor sonra çat.

Sistem Özellikleri:
GTX 1070 Ti EVGA SC
- Ryzen 5 1600
- MSI B350 TOMAHAWK
- CORSAIR VENGEANCE LPX 3000 MHz
- High Power 700W PSU

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüleri kontrol eder misin ve ekran kartı ile monitör kablolarının sorunlu olmadığına emin misin?
Monitör veya ekran kartı arızalı olabilir.

Biraz deney yaptıktan sonra fark ettim ki sadece oyunlara girince oluyor. Bütün sürücüler yüklü, kablolarda sorun yok, zaten elektrik gidiyor ekipmanların vs. o yüzden ekran kartı ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Oyunlara girince olması garip.

Sıcaklık değerleri normal. Fark ettim ki, ekran kartına yük binince kapanıyor, stres testinde gördüm. Bu sorunu yaşayan insanlar PSU'da sorun olduğunu düşünüyor fakat bilmiyorum, şimdi ekran kartı driverlarını yeniden yüklemeye başladım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı