NeversMind
Decapat
Olmadı bi 16 daha alacagım ramİşlemciden yana bir problem yok.
Olmadı bi 16 daha alacagım ramİşlemciden yana bir problem yok.
RAM'in Dual olmamasından kaynaklı kesinlikle. 1070 TI-10100 konfigürasyonunda bir problem yok, rahat besleyecektir.
Teşekkürler umarım düzelir ram alıncaDüzeleceğini düşünüyorum, çünkü 10100 tek çekirdek tarafında gayet iyi bir işlemci. İşlemciniz ekran kartına gayet yeterli.
Tamamdır farklı konulara da baktım büyük ihtimal ramdan kaynaklanıyor hadi hayırlısı.Umarım, değiştirdikten sonra da sonuçları bizimle paylaşın lütfen.
Sıcaklık değerleri nasıl?
Darboğaz kesinlikle var oyun içi kullanım değerlerinizi MSI Afterburner ile atar mısınız?
Bendeki yaşlı ihtiyar i5-7500 bile GTA V'te 90-120 FPS aralığını 1060 ile hala rahatlıkla sağlayabiliyor. Sorun önceki açtığınız konuda olduğu gibi tek kanal RAM konfigürasyonundan kaynaklanıyor gibi görünüyor.
Darboğaz olma ihtimali var hocam. Ağır bir oyuna girip sonuçları atabilir misiniz?
Umarım, değiştirdikten sonra da sonuçları bizimle paylaşın lütfen.
Kankam Cpu kullanımı Gpu kullanımına 2 kat atıyor işlemcim çok kullanılıyor . tek slot ram olduğu için çift slot yaparak hem performansı hem kullanımını azaltacağımBence ram'den değil. Ben bile RX550 ile ortalama high'da 60fps oynayabiliyorum 8GB ile. Senin zaten sistemin yeterli oyuna.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.