GTX 1070 Ti Sistemin Ederi Nedir?

• Konuyu başlatan TMS
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.080

TMS

Decapat
Merhaba arkadaşlar, oyun oynamak için aldığım PC'mi iş değişikliği sebebiyle laptop alacağım için satmaya karar verdim;

Sistem 2018 Ağustos ayında toplandı. [Ekran Kartı ve PSU 2018 Kasım ayında alındı.]

Anakart: ASUS ROG STRIX B360G-GAMING
İşlemci: Intel i5 8500
RAM: Corsair Vengeance LPX 16 GB (2x8GB) 2400 MHz CL14
GPU: MSI NVIDIA GeForce® GTX 1070 Ti Gaming 8 GB
PSU: EVGA supernova 650W+80 Gold G2
SSD: Samsung 970 Evo 500 GB SSD, NVMe M.2
Samsung 860 Evo 250GB 560MB-520MB/s SATA3 2.5" SSD (MZ-76e250BW)
Monitör: Samsung 24' cfg73 1 ms 144Hz FreeSync quantum dot
Cooler: CPC 1150/AM3 Cooler Master Hyper 212X 775/1156/1366/AM2/AM3/FM retai
Kasa: Aerocool cyberx advance 3x12CM fanlı full akrilik yan panel USB 3.0 mid Tower kasa (ae-cyBERXA-600)

Bu sistem ne kadar değer? Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Sistem parçaları bağlantı da görülen sitelerden ana satıcıdan aldım. Faturalı ve garantili parçalar.

NOT: Bağlantılar kaldırılmış. Hepsiburada ve Amazondan topladım. Psu newegg.

Son düzenleme:
@LayThese @melik taşdemir aldığım fiyatın baya altında oldu.. ☹
2. el piyasasında durum bu ki yapabileceğin en iyi satış tanıdığın birine satmak. Beni etkilemen çok zor sistemin temiz arızasız olduğuna dair. Riskli bir alışverişe o kadar para veremem ama sistemi bilen gören birisi denk gelirse civarından ona istediğin fiyata satman daha kolay olur tabi böle biri yoksa bu dediğim şey tüm anlamını yitirir :D birde indirimler geliyor yakında, black friday falan satmak çok zor.

Satış için acelem yok. Black Friday'den sonra da satsam olur. Sistem yeni, temiz ve sıkıntısız. Trade işiyle uğraştığım için sabit bir yerde olmak bazen sıkıntı veriyor o sebeple mobile bir bilgisayar daha iyi olacak. Dediğiniz gibi ben yakın çevreye bir sorayım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı