Çözüldü GTX 1070 Ti SLI vs RTX 2080 Ti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ajay Ghale

Hectopat
GTX 1070 Ti SLI vs RTX 2080 Ti. I7-9700K 1080P'de Sizce hangisi daha iyidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
G
Bu soru şuna benziyor. Yaz tatilini nerede geçirmek istersiniz? Miami plajlarında mı yoksa Adana sokaklarında mı? Sorgusuz sualsiz, tartışmaya dahi kapalı bir şekilde RTX2080ti. Bu soru RTX2080ti' a yapılmış bir hakarettir hocam.
RTX 2080Ti. SLI yapıldığında düşündüğünüz kadar performans alamayabilirsiniz. Her oyunun SLI desteği de yok. Tek ve güçlü kart daha sağlıklı olacaktır. Bu arada 2080Ti için en azından 2K tercih etmenizi öneririm. 1080P için 2060 veya 2070 alınabilir.

Bu soru şuna benziyor. Yaz tatilini nerede geçirmek istersiniz? Miami plajlarında mı yoksa Adana sokaklarında mı? Sorgusuz sualsiz, tartışmaya dahi kapalı bir şekilde RTX2080ti. Bu soru RTX2080ti' a yapılmış bir hakarettir hocam.

Çözüm
Doğru üstelik alacağın performans çok düşük olur. Şöyle bir yanlış düşünce var SLI konusunda. Bir GTX1070ti ile 50 FPS alabiliyorum. Eğer iki GTX1070ti alıp SLI yaparsam 100FPS alırım. Bu kesinlikle yanlış. Tek ekran kartıyla aldığından çok farklı bir sonuç almazsın SLI yaptığın zaman. Taş çatlasa ortadan ikiye 10FPS fazla ya alırsın ya da alamazsın.

GTX 1070 Ti SLI vs RTX 2080 Ti. I7-9700K 1080P'de Sizce hangisi daha iyidir?
SLI güzel bir teknoloji değil dostum ve ekran kartı üreticileride bu teknolojiyi geliştirmekten vazgeçtiler.
Ve karşılaştırmayı sadece fps olarak düşünmemelisin. 2 Ekran kartı 2 katı elektrik tüketimi demek, daha güçlü bir güç kaynağı almak demek ve RTX2080Ti sana ray tracing ve dlss teknolojilerine erişimde sağlayacak

Dostum 10 FPS artışını deneyip gördün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…