Ajay Ghale
Hectopat
GTX 1070 Ti SLI vs RTX 2080 Ti. I7-9700K 1080P'de Sizce hangisi daha iyidir?
Son düzenleyen: Moderatör:
Denenmemiş olsa bile bu bilinen birşey. SLI durdurulan bir teknoloji kısa süreli piyasadaydı ve şu an lafını bile duymuyoruz.Dostum 10 FPS artışını deneyip gördün mü?
Yanlışın var dostum çoğu oyunda SLI desteği var olmasa bile Nvidia Profile Inspector ile basit bir ayarla SLI aktif hale getirebilirsin. SLI kullanıcısı mısın?SLI şu anda ölü bir teknoloji gibi. Destekleyen oyun çok az en iyisi tek güçlü kart.
Denemeden nasıl biliyorsunuz ben bunu anlamıyorum. Durdurulan teknolojiyse peki neden son çıkan ekran kartlarında mevcut?Denenmemiş olsa bile bu bilinen birşey. SLI durdurulan bir teknoloji kısa süreli piyasadaydı ve şu an lafını bile duymuyoruz.
Şimdi tekrar dönüp yazıyorum 10FPS cidden fazla pay vermişim kusura bakmayın. 10FPS bile fazla almaz. Şaka bir yana gerçekten verilen paraya değmeyecek bir çaba. Tek artı yönü çok daha stabil bir performans alınacak olması. Fakat ben şöyle insanların SLI yapması taraftarıyım. Adamda RTX2080 ti vardır. Daha üstünü zaten alamaz. Daha az oynayan FPS daha stabil bir performans istiyordur, kartın daha az ısınmasını istiyordur. E geçebileceği daha iyi bir kartta yoktur. Alır SLI yapar. Ama burası için bu durum geçerli değil. Benzer paraları döküp SLI yapılan sistemde daha az FPS alınacak. Hiçbir anlam ifade etmiyor.Dostum 10 FPS artışını deneyip gördün mü?
Yanlış bilgi.Şimdi tekrar dönüp yazıyorum 10FPS cidden fazla pay vermişim kusura bakmayın. 10FPS bile fazla almaz.
İroni diye bir şey duydun mu acaba hayatında hiç?Yanlış bilgi.
İnadına mı konuşuyorsunuz ?Yanlış bilgi.
1080p için ikisi de fazla ve pahalı.GTX 1070 Ti SLI vs RTX 2080 Ti. I7-9700K 1080P'de Sizce hangisi daha iyidir?
Titan rtx alır onu yapacağınaŞimdi tekrar dönüp yazıyorum 10FPS cidden fazla pay vermişim kusura bakmayın. 10FPS bile fazla almaz. Şaka bir yana gerçekten verilen paraya değmeyecek bir çaba. Tek artı yönü çok daha stabil bir performans alınacak olması. Fakat ben şöyle insanların SLI yapması taraftarıyım. Adamda RTX2080 ti vardır. Daha üstünü zaten alamaz. Daha az oynayan FPS daha stabil bir performans istiyordur, kartın daha az ısınmasını istiyordur. E geçebileceği daha iyi bir kartta yoktur. Alır SLI yapar. Ama burası için bu durum geçerli değil. Benzer paraları döküp SLI yapılan sistemde daha az FPS alınacak. Hiçbir anlam ifade etmiyor.
RTX2080ti SLI kadar performans vermez.Titan rtx alır onu yapacağına
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.