GTX 1070 Ve İ3 9100F Uyumu

Erhandmja

Centipat
Arkadaşlar GTX 1070 ve i3 9100F'e 240 Hz monitör taksam olur mu? CS:GO kaç FPS verir tahminen? 2.El alacağım.

5vs5 MM serverlarında 250-300 arası FPS alsanda, Faceit vb platformlar için sabit 240 üstü FPS alabileceğini düşünmüyorum. Biraz önce ufak bir araştırma yaptım ve bu sonuca ulaştım. 240 Hz monitör için, min Ryzen 5 3600, i5 9600K gibi işlemciler tavsiye ederim.

Hocam işlemci yetersiz kalır darboğaz yapar.

Monitörle bir alakası yok, o işlemci ile ekran kartından verim alamazsınız.144'te alsanız 240'ta alsanız darboğaz yapacak.Monitörden önce işlemcinizi değiştirmenizi tavsiye ederim.

Monitörle bir alakası yok, o işlemci ile ekran kartından verim alamazsınız. 144'te alsanız 240'ta alsanız darboğaz yapacak. Monitörden önce işlemcinizi değiştirmenizi tavsiye ederim.

Arkadaşın da dediği gibi, önce işlemci değiştirin. Ryzen 5 3600 veya i5 9. nesil işlemci takarsanız 240Hz monitör de alabilirsiniz.

İlerde değiştirme planın varsa işlemciyi tam performans alamasanda ekran kartın güzel olmuş olur . Fakat dengeli bi sistem kurayım işlemcim ve ekran kartım uyumlu olsun diyosan bu işlemci ile daha düşük bi ekran kartı alarak paradan tasarruf edip aynı performansı alabilirsin , yada 1070 ekran kartını alıp işlemciyi yüksek alarak daha fazla performans ile daha fazla para harcayabilirsin. Yani şu yazdığın sistemde 1070 e ödediğin para lüzumsuz olocaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…