Merhabalar önceden sorun yaşamıyordum güzel FPS değerleri alıyordum ama GTA V'de ayarları en yükseğe alıyorum GPU kullanımı artıyor biraz ama bu sefer FPS düşüyor ve bu sadece GTA V'de olan birşey değil PUBG takılmalar oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Başkan geri planda çalışma uygulama Lara bak olay günlüğü nu temizle relevant knowledge var mi bilgisayar da geri planda çalışan bu virüs çalıştığında 10 FPS dusuyor benim hurdada öyle oluyor
Öyle olabilir fakat benzer sisteme sahip arkadaşına gidip sorunun orda olup olmadıgını anlamaya çalış.Fakat ram alırsan iyi olur bu sistem zaten ucak gibi 8gb az kalmış
Öyle olabilir fakat benzer sisteme sahip arkadaşına gidip sorunun orda olup olmadıgını anlamaya çalış.Fakat ram alırsan iyi olur bu sistem zaten ucak gibi 8gb az kalmış
Anakartta 4 slot varsa 12 yapabilirisin ama 2 slot varsa tavsiyem olarak 16 al derim.Ha eğer daha sonra yeni bilgisayar alırım diyorsan 4gb ram ile 8gb ram arasındaki fiyat coksa 4 al
Anakartta 4 slot varsa 12 yapabilirisin ama 2 slot varsa tavsiyem olarak 16 al derim.Ha eğer daha sonra yeni bilgisayar alırım diyorsan 4gb ram ile 8gb ram arasındaki fiyat coksa 4 al
Az araştırırsanız boyle bir durumun yanlış anlaşılma olduğunu bulabilirsiniz ve konuyla ilgili olarak BIOS unu güncelle windowsu güncelle ekran kartı sürücüsünü en son ayarda tut ve indirdiğin de Google Chrome fln onlarında güncellemelerini kontrol et.