GTX 1070 ve Ryzen 1600 sistem toplama

Kasa dışında sistem gayet iyi. O kasadaki güç kaynağı sorunlu bir seri. Başınız ağrıyabilir güç kaynağı yüzünden. Onun yerine bunu alın. Hem kasa hem de güç kaynağı daha kaliteli.
CORSAIR CC-9011050-HD600 SPEC-01 Red LED Carbide Serisi USB3.0, FSP Hydro 600W 80+ BRONZE Kasa - inventus
Ayrıca yanında sadece 1 fanla geliyor. Ek fan alırsanız iyi olur.
İmzanınzda gördüm bende aynı sistemden toplayacağım. Fakat anakart ne alsam düşünüyorum. PC MATE,TOMAHAWK,GIGABYTE GAMING hangisini almalıyım. Kasa olarak Corsair Spec-Alpha düşünüyorum.

Kasanız iyi ama ben de kullandığım kasadan memnunum. Inventus'tan alırsanız aralarında 20TL fark var. Ekran kartı yeri olarak vs daha büyük. Hem de ben biraz daha sadelik seviyorum ama Spec-Alpha da alınabilir, gayet iyi bir kasa. Anakart olarak PC Mate'i direkt ele. Gigabayte dediğiniz AB350 Gaming 3 mü yoksa AB350 Gaming M3 mü? M3 ise Tomahawk, Gaming 3 ise Gaming 3 alın.

Ben oyun amaçlı kullanılacak diye düşündüm. Kendim o amaçla topladığım için. Eğer ofis PC'si gibi kullanılacaksa tamam. Ama oyun için Gigabyte'ın onboard ses kartı canavar gibi. LAN sistemi de oyun amaçlı olarak düşünüldüğünde geride kalıyor. BIOS özellikleri de yine daha geride.

Ben oyun amaçlı kullanılacak diye düşündüm. Kendim o amaçla topladığım için. Eğer ofis PC'si gibi kullanılacaksa tamam. Ama oyun için Gigabyte'ın onboard ses kartı canavar gibi. LAN sistemi de oyun amaçlı olarak düşünüldüğünde geride kalıyor. BIOS özellikleri de yine daha geride.
Farklar ne MSI Tomahawk, GIGABYTE Gaming 3 ve bilgisayarin uefi açılış resmi ve bios ekranın fotoğraf olarak çekermisiniz çok merak ediyorum.

Farkları zaten yazmıştım. Aslında PC Mate de alınabilir, o dediğiniz anakartların üçü de alınabilir ama dediğim gibi. Bütçenize uygun bir seçim yaparsanız sizin için en iyisi olur. Fotoğrafları da atarım bir ara. Şuan PC'ye Res atmaya üşeniyorum :p

Atarsan kendi adıma çok sevinirim, bu arada AB350 Gaming 3, S340 çok sade geldi kasa. Spec-Alpha kesin hatları çok iyi. Tomahawk ile sendeki anakart arasında kaldım. Uefi açılış resmi ve bios ekranını çok merak
Kasanız iyi ama ben de kullandığım kasadan memnunum. Inventus'tan alırsanız aralarında 20TL fark var. Ekran kartı yeri olarak vs daha büyük. Hem de ben biraz daha sadelik seviyorum ama Spec-Alpha da alınabilir, gayet iyi bir kasa. Anakart olarak PC Mate'i direkt ele. Gigabayte dediğiniz AB350 Gaming 3 mü yoksa AB350 Gaming M3 mü? M3 ise Tomahawk, Gaming 3 ise Gaming 3 alın.
Sağolun genede yardımcı olmadınız. Ben araştıyım belki bulurum dediklerimi.

@ykula Sisteminiz çok güzel söylemeden edemedim. Bu arada S340 Razer Edition gayet şık bir kasa. Bende kendi sistemimi bu kasaya toplamayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı