GTX 1070 VGA Dönüştürücü İle Kullanmak

Ekran kartım gtx1070 dvi to vga pasif dönüştücürüler kullandım ekrana görüntü gelmedi.Daha sonra DARK display to vga aktif dönüştürücü aldım sorunsuz çalışıyor. Ucuz dönüştürücüler denemeyin ben hepsini denedim olmadı arkadaşlar.

Ekran kartım gtx1070 dvi to vga pasif dönüştücürüler kullandım ekrana görüntü gelmedi.Daha sonra DARK display to vga aktif dönüştürücü aldım sorunsuz çalışıyor. Ucuz dönüştürücüler denemeyin ben hepsini denedim olmadı arkadaşlar.
Ekranda herhangi bir dalgalanma yada takılma sorunu oluşuyor mu ?

Hocam dalgalanma sorunu ve takılma felan olmadı bende gayet iyi. Oyunlarda felan denemedim deneyince yazarım hocam.Teknobiyotik ten alabilirsiniz dönüştürücüyü
Hocam bende 1050ti aldım aynı sorun bende de var dp to vga siparişi verdim. Ürünün yorumlarına baktım 1050 ve 1060 için kullananlar olmuş memnunlar herhangi bir sorun olmaz değil mi ? Altın uçlu aldım birde indirim vardı ondan yararlandım.

Displayport To Vga Çevi̇ri̇ci̇ Adaptor Di̇splay Port Dönüştürücü - n11.com

şu ürünü aldım çalışırmı sizce bir sorun olurmu

Kardeşim ben sistem topladım çıkma hurdaliktan bi monitor buldum 3 aydır kullanıyorum. Şu (altta) şekilde bir aparatla kullan bir sıkıntı olmaz diğer kablo tarzı ceviriciler mevcut onlari kullanma çıkışı falan yakabiliyormus.

Blueway Projeksiyon Uyumlu HDMI TO VGA Kablo Çevirici Fiyatı

benim aldığımda aynen bu şekilde o bozulmalara karşı bende hem displayport to vga aldım dha sğalıklı oluyormuş hemde altın uçlu almaya dikkat ettim o ürünü buldum.

Brn kullanıyorum ayni gtx1070 le bir sorun olmadi çözünürlük konusunda birsey diyemem çünkü dedigim gibi monitör hurdaliktan cikma olunca. Ama fps tavan yaptı mi monitor ayazda kalmış gibi titriyor [emoji23]

Brn kullanıyorum ayni gtx1070 le bir sorun olmadi çözünürlük konusunda birsey diyemem çünkü dedigim gibi monitör hurdaliktan cikma olunca. Ama fps tavan yaptı mi monitor ayazda kalmış gibi titriyor [emoji23]

Ben sistemi toplarken tüm varlığımı harcadım malum öğrenciyim ancak topladık. Dün gece üniversite çıkışı hevesle eve geldim topladım görüntü gelmeyince baya canım sıkılmıştı ama öğrenmiş olduk pazartesini bekleyeceğim artık kargoya verdim gelecek. Yakın zamanda 400 - 500tl lik bir monitör almayı planlıyorum ama o zaman kadar bununla idare edeceğim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı