- Makaleler
- 2
Hangi vasfınla söylüyorsun bunu? Bu iki kartı kullanıp bu karara varmak mucize gerçekten. GTX 1070 ile GTX 1080 %100 kullanım aynı FPS'i verecekmiş. Hiç güleceğim yoktu. @Asım Demir kullanmadığımız şeyleri önermeyelim mi artık?
Hala benim %100 kullanımda birebir aynı FPS değerlerini gördüğümü söylüyorsun. Söylemediğim şeyleri yazınca eline ne geçiyor? Ortalama olarak neredeyse birbirlerine çok yakınlar anladın?
1070 ile 1080 fiyat farkına baktınız mı? Az fark için değecek mi yani? Hem de 1080P için yani öyle mi? Siz test izleyip o iyi bu kötü demeye devam edin.
GTX 1080 Armor O.C modelini kullanıyorum. 1080p 144Hz monitörüm var. Battlefield 1, Witcher 3, Gta 5, Metro Last Night ve 2033, Pubg, Call of Duty WW2 gibi oyunlarda %90 ile %99 arası ekran kartı kullanımım var. Yani 1080p için aşırı gereksiz bir kart değil. 2K monitör alırsam 144 Fps ile 144Hz keyfini yaşayamayacağım ama 1080p de en yüksek ayarlarda 144Hz keyfini yaşayabiliyorum. Ayrıca aynı donanımlara ait sadece ekran kartı farklı olan FPS testleri Youtube da sayısız şekilde mevcut. İnsanları yanlış yönlendirmeye gerek yok. Geleceğe dönük durumunuz elveriyorsa GTX 1080 almak en doğrusu, 1070 alıp pişman olup 1-2 yıl sonra değiştirmektense...
Aynı kart aynı işlemci bende var, bazı oyunlarda darboğaz olduğunu açıkça görebilirsin. Bakalım senin tam performans aldığın oyunları oynacak mı bu arkadaş. Sen aradaki fiyat farkını öde sonra darboğaz yüzünden 1070'in aldığı FPS'i al gel burda 1080 öner. Ya beyler bakın işinize Allah aşkına 1080'im var diye 1080 almışsınız, konuşuyorsunuz burda. Ben aldım pişman oldum bence gerek yok aradaki fiyat farkına değmez 1080P kullanacaksa. Benim savunduğum olay bu adamın parası bol olsa zaten gider 1080Ti 4k monitör alır al sana geleceğe yatırım. Sanki her sene süper oyunlar çıkıyor her sene bilgisayarları zorluyor felan filan size laf anlatılmaz. 1080P için 1070-1080 almak isteyipte konu açanlara bir dünya laf edipte şimdi burda gelip gereksiz değil kullanılır diyorsunuz. Sözüm herkese.
Son düzenleyen: Moderatör: