GTX 1070'e 1080p monitör almak saçma mı olur ?

Jhunkyff

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta da bellirttiğim gibi GTX 1070 ekran kartını bekliyorum ve alacağım ancak monitör için 1080p 1ms 144Hz bir monitör seçmiştim bunu 2k veya 4k 5ms olarak mı almalıyım yoksa bu iyi midir ? Çok Rol yapma oyunu oynayan biri değilim belki de şu anki bilgisayarım kötü olduğundandır ancak LOL, CS:GO ve Rust oynayan ve çok fazla video izleyen birisiyim. Sizce nasıl bir monitör almalıyım ve hangi monitörü almalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Not:Görüntü kalitesine çok önem veririm.

Benim almayı düşündüğüm monitör Asus VG248QE DP 24 1ms Hdmi 1920x1080 incelemelerine baktım herkes çok beğenmiş sizce nasıldır sizinde bir monitör tavsiyeniz var mı ?

1ms olmasının, profesyonel CS:GO oyuncusu değilseniz, fazla önemi yoktur. Ama 144Hz olması çok şeyi değiştirir. Bir süre kullandıktan sonra 60Hz bir monitörde oyun oynamak zorunda kalsanız yadırgarsınız. Filmler için de geçerli bu ama ben bunu iki adet LED televizyonda (60Hz, 144Hz) deneyimledim, bilgisayar monitörlerinde de olur mu bilmiyorum. 2K ve 4K'da düşünebilirsiniz ama 144Hz'den vazgeçmek zorunda kalırsınız. Bütçeniz varsa ve alsanız bile GTX 1070 yeni oyunların en yüksek ayarlarında 2K ve 4K ayarlarda 144Hz'e zaten yaklaşamaz. 1080p'de ise birkaç ayarda oynama yaparak görüntü kalitesinden ödün vermeyerek 144Hz'e yaklaşabilirsiniz.

DSR ile zaten 4 k yaparak keskinliği yumuşatma gibi kullanabilirsin full ayarda 1080 p ile güzel görüntü alırsın bir de 60 karenin üstünde oynayacaksın çok iyi. O monitör iyi aynı fiyata G-Sync destekleyeni bulmak zor ama bulabilirsen onu al.

Öncellikle 1070 Çok farklı bir teknolojinin kapısını açtı ve Artık bu yeni teknolojide 60Hz Monitörlerin öldüğünün göstergesidir kesinlikle 144Hz - 1ms bir monitör tercih etmelisiniz.

DSR ile zaten 4 k yaparak keskinliği yumuşatma gibi kullanabilirsin full ayarda 1080 p ile güzel görüntü alırsın bir de 60 karenin üstünde oynayacaksın çok iyi. O monitör iyi aynı fiyata G-Sync destekleyeni bulmak zor ama bulabilirsen onu al.
DSR hakkında en ufak bir bilgim bile yok 1080p bir monitör nasıl 4k olabilir ki ?

Neden saçma olsun bütçen neyse onu al. Ekran kartı iki yıl sonra bu çözünürlükte bile oyunları oynatmakta zorlanacak ama monitör baki kalacak.

HD2900 ilk çıktığında tam bir dev gibi bakıyorduk, hiçbir monitörü layık göremiyorduk, şimdi ne oldu ? hd530 kadar puan alıyor testlerde. İnan bana 1070 de aynısı olacak.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı