GTX 1070'i downclokla GTX 1060 yapma

GTA V CS:GO Minecraft ilerde ağır oyunlarda oynamak istiyorum Battlefield gibi buyüzden downclock yapmak istiyorum senelerdir para biriktirdim ve karşılığında drop yemek istemiyorum. burakguldal
Bencede doğru bir karar. Drop yemekten nefret ediyorum.
Drop yemek istemiyorsan oyunlarda FPS sabitle ve bu sayede kartın tam performansını kullanma. Mobil ekran kartlarında karta çok müdahale edilmiyor. Yoksa orada o iki ayardan başka birkaç ayar daha olurdu.

Ekran kartım mobil değil Msi Gtx 1070 8gb ekran kartı. Ayrıca çoğu oyunda fps sabitlerim ama 60 ın üzerinde çünkü oyun bana kasıyormuş gibi geliyor. Bilmiyorum bende iki ayar var diğer herkedede iki ayar var diye biliyorum.

Ekran kartım mobil değil Msi Gtx 1070 8gb ekran kartı. Ayrıca çoğu oyunda fps sabitlerim ama 60'ın üzerinde çünkü oyun bana kasıyormuş gibi geliyor. Bilmiyorum bende iki ayar var diğer herkesde de iki ayar var diye biliyorum.
Sizi hic kimse anlamadi. Basta laptop dediniz, simdi ekran kartim mobil degil diyorsunuz. Sisteminiz eGPU yapilmis laptop mu yoksa masaustu mu? Ayrica herkeste iki ayar yok, yukarida voltage siniri ve voltage ayarlama ayarlari var.

Ekran kartım mobil değil Msi Gtx 1070 8gb ekran kartı. Ayrıca çoğu oyunda fps sabitlerim ama 60 ın üzerinde çünkü oyun bana kasıyormuş gibi geliyor. Bilmiyorum bende iki ayar var diğer herkede de iki ayar var diye biliyorum.
Power limit ve Temperature limit ayarı da var.
Bir de fan hızı, voltaj gibi şeyler de değişebiliyor.

Ekran kartının masaüstündeki ile aynı olması imkansız. Mobil model değilse bile mobil için üretilmiş bir karttır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı