GTX 1070'li sistem 8000 TL'ye alınır mı?

Ne gibi kötü durum olur, en az 1,5 sene götürsede olur benim için ekran kartı olarak?
Hocam aslında pek bir kötü durum olmaz. En fazla kartınız güncelleme almaz (şu an bile GTX 1070 için yeni sürücü çıkmıyor olabilir pek bilmiyorum) fakat güncelleme almasa bile oyunlarda ufak performans kaybı yaşarsınız vs. Sizi 1,5 sene çok rahat götürür yani o konuda korkmayın.

İki sistem de iyi aslında. GTX 1070 ve GTX 1660S çok yakın performansta kartlar, işlemci olarak I5 9600K, R5 1600'e göre epey önde. Monitör detayları belirtilmemiş ama 22'' olan çok yüksek ihtimalle 60 Hz, 24'' olan 144 Hz ise o daha tercih sebebi olabilir. 2. sistem fiyat olarak 1000 TL daha uygun, monitör olmadan biraz daha uyguna alma ihtimali varsa onu değerlendirip kalan bütçeyle yeni bir monitör de alınabilir. Konuyu açtığın 3500X ve GTX 1070'li sistem olmadı mı?
Olur da, monitörsüz satıyor, adam sadece cs go oynuyormuş, son oyunları oynadın mı, kaç fps aldın dedim, ekran kartı o kadar güçlü ki hiç değerlere bakmadan rahat rahat oynuyorum dedi. Önceki sistemim gtx1650 idi, oyun oynarken fazla ısınıyor dedi, sakın alma o kartlı sistemi, dedi. 8 aydır kullanıyor, garantisi devam ediyor, bilgisayarcının haberi var, birşey olursa oraya götürecem, ama sıkıntı çıkmaz diyor.
Yani arkadaş, pcyi alırken ekran kartı sotakta kutuda açılmamış haldeyken almış, 8 aydır kullanıyormuş. Ben güvenemedim maalesef.
İkinci üründeki monitör standart galiba, kavisli 120hz olanlardan değil.

Sistemi satan arkadaş da konuya çok hakim değil belli ki, güvenememen doğal. 9 bin TL bütçe ile monitör dahil, 1080P çözünürlükte iyi sonuç verecek bir sistem arıyor ama sıfır bulamadığın için ikinci ele bakıyorsun değil mi? İkinci elde ekran kartı, işlemci ısılarının yanında, HDD, SSD gibi bileşenlerin sağlığına falan da bakmak lazım. Bu sistemleri test etmeye giderken bu testleri yapmayı bilen birilerini de yanına almak iyi olur.

Sistemi satan arkadaş da konuya çok hakim değil belli ki, güvenememen doğal. 9 bin TL bütçe ile monitör dahil, 1080P çözünürlükte iyi sonuç verecek bir sistem arıyor ama sıfır bulamadığın için ikinci ele bakıyorsun değil mi? İkinci elde ekran kartı, işlemci ısılarının yanında, HDD, SSD gibi bileşenlerin sağlığına falan da bakmak lazım. Bu sistemleri test etmeye giderken bu testleri yapmayı bilen birilerini de yanına almak iyi olur.
Aynen öyle. İki satıcı da bana çok yakın, gidip incelemek, hatta anlaşırsam pcyi kendi evime taşıyıp, sizlerin yardımıyla testi gerçekleştirebilir miyim?

Satıcı bilgisayarı satın almadan böyle bir şeye müsaade ederse neden olmasın. Yakın zamana kadar GameGaraj'da 1660'lı bir sistem vardı 8 bin TL dolaylarında ama ekran kartı stokta yok şu anda.

Leo 3A-1650 modeli var şu anda, bileşenlerde düzenleme yapınca 6921 TL gibi bir fiyata geliyor, iyi bir monitöre de bütçe kalacak şekilde. GTX 1650 pek tabii 1070 veya 1660S ayarında değil ama 1080P çözünürlükte yine de iş görür. 2 sene garantili olsun diyorsan bunu da düşünebilirsin belki.

game.png

Satıcı bilgisayarı satın almadan böyle bir şeye müsaade ederse neden olmasın. Yakın zamana kadar GameGaraj'da 1660'lı bir sistem vardı 8 bin TL dolaylarında ama ekran kartı stokta yok şu anda.

Leo 3A-1650 modeli var şu anda, bileşenlerde düzenleme yapınca 6921 TL gibi bir fiyata geliyor, iyi bir monitöre de bütçe kalacak şekilde. GTX 1650 pek tabii 1070 veya 1660S ayarında değil ama 1080P çözünürlükte yine de iş görür. 2 sene garantili olsun diyorsan bunu da düşünebilirsin belki.

Eki Görüntüle 1215988
Ben hergün bakıyorum bu gibi sitelere, ama taksitte bindiriyorlar işte, 7000tl 1650 sistem oluyor sana 8 küsür, vade farkı çok alıyorlar. Sadece vade farkı beni zorluyor, o olmasa emin ol 1660 üzeri bile alırım.

Bazen kendi sitelerinde bindirmeli taksit varken; N11, Hepsiburada gibi yerlerde aynı sistemler peşin fiyatına 6 taksit falan olabiliyor. Etraflıca bakmak lazım. İkinci el sistem peşin olacağı için bu sistemi de ona göre önerdim aslında. Peşin fiyata taksitle daha iyileri denk gelse iyi tabii.

Bazen kendi sitelerinde bindirmeli taksit varken; N11, Hepsiburada gibi yerlerde aynı sistemler peşin fiyatına 6 taksit falan olabiliyor. Etraflıca bakmak lazım. İkinci el sistem peşin olacağı için bu sistemi de ona göre önerdim aslında. Peşin fiyata taksitle daha iyileri denk gelse iyi tabii.
Acele etmeyeceğim. Sizce aylar sonra fiyatlar daha da artar mı hazır sistemlerde, ona göre hareket edeyim bari?

Yani keşke para biriminin hızlıca değer kaybetmediği bir yerde yaşıyor olsaydık da, bir şey değişmez diyebilseydim. Kesin bir şey söylemek zor, daha da yükselmez diye umabiliriz sadece.
Bir ürün daha buldum, sıfır. Kutusu açılmamış, sadece mağzadan alınmış, kağıtları mevcut
Gigabyte Gtx1650
İ3 10100f
Corsair 3200mhz 16gb(2x8)
Kioxia 500gb ssd nvme m2 ssd
Gigabyte h410m s2h v3 anakar
Corsair carbide spec-05 550w 80+ kas
(Monitörsüz)
5750 tl istiyor, değer mi sizce

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı