GTX 1070Ti 500W yeter mi?

Açılmaya yetecek midir diyor adam 100 yükte çalıştırmayacak ama 100 yük ise Everest yetmez dediği gibi 600W almalısın.
Açmak değil ben çok oyun oynayan biriyim oyun için sordum 100 yükte çalışacak sürekli
Belirttiğim gibi, ilerde bir PSU vakası yaşamak istemiyorsanız ileride upgrade yapma gibi planlarınız oluyorsa mutlaka minimal 550W 80+ verimli bir PSU kullanın Everest'in adını bile anmak istemiyorum.
Önerdiğin bi model varmı?

Açmak değil ben çok oyun oynayan biriyim oyun için sordum 100 yükte çalışacak sürekli
En kötü PSU markalarından birine sahipsiniz. Her an bozulma, kıvılcım atma, termonükleer bombaya dönüşme ihtimali var. Corsair, FSP, Cooler Master markalarından birinin 550-600W'lık PSU'larından birini alın. Gerekirse GTX 1060 modelini alın ama iyi bir PSU almanız şart. Eğer riski alırım diyorsanız PSU'nuz bahsettiğiniz ekran kartını besler.

En kötü PSU markalarından birine sahipsiniz. Her an bozulma, kıvılcım atma, termonükleer bombaya dönüşme ihtimali var. Corsair, FSP, Cooler Master markalarından birinin 550-600W'lık PSU'larından birini alın. Gerekirse GTX 1060 modelini alın ama iyi bir PSU almanız şart. Eğer riski alırım diyorsanız PSU'nuz bahsettiğiniz ekran kartını besler.
Anladım en kısa sürede değiştiricem psu’yu fakat şu anlık lol gibi düşük oyunlar oynuyorum bi sıkıntı olmaz demi ekran kartım lolde fanları bile açmıyor

Anladım en kısa sürede değiştiricem psu’yu fakat şu anlık lol gibi düşük oyunlar oynuyorum bi sıkıntı olmaz demi ekran kartım lolde fanları bile açmıyor
PSU bozuluyorum patlıyorum vs. demez o yüzden elinize para geçtiği an elinizdekini ya hurdaya atın ya da 2.el olarak satın kaliteli bir PSU'ya geçiş yapın PSU'yu diğer donanımların yaşam birimi olarak düşünebilirsiniz.

Olup olmayacağını bilemem dediğim gibi PSU bozulursa sistemide beraberinde götürür bunlarda sistemi korumak için herhangi bir ek koruma sistemi yok. En kısa sürede değiştirin.

PSU bozuluyorum patlıyorum vs. demez o yüzden elinize para geçtiği an elinizdekini ya hurdaya atın ya da 2.el olarak satın kaliteli bir PSU'ya geçiş yapın PSU'yu diğer donanımların yaşam birimi olarak düşünebilirsiniz.
Vürüs varken bunları yapmam olasılıksız ailem dışarı çıkmama izin vermiyor fakat en yakın zamanda değiştirmeye çalışacağım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı