Yani kanka seni götürür ama şöyle diyeyim yeni çıkan oyunlarda gözün varsa kasarak oynarsın ama FPS oyunlarında CS, Valorant gıbı rahat oynarsın orta sıstem gerektırenlerde de bir sıkıntın olmaz RAM'ın az değil ise.
Yani birkaç benchmark videolarına baktım RDR 2 Cyberpunk tarzı oyunları oynatıyordu yani.
4000₺ verilmez, ucuza 2500-3000 arasında bulabilirsen alınabilir evet. Güç kaynağın yetecektir, ben 550W ile sorunsuz kullanmıştım 3 fan modelini.
Hayır blower almayın blower kartları sıfır olmadığı sürece almayın çalışma sıcaklıkları 70-85 derece arasında çok çabuk yıpranıyorlar önermiyorum.3500 liraya tek fanlı blower modelini almayı düşünüyorum ama başka bir fırsat çıkarsa neden olmasın.
Her şey ekran kartı değil bro ama RDR2 falan açar zaten ben Wukong'ya da Elden Ring'den bahsediyorum. GTA6 açmaz mesela.
buyuk basarı 570'le açması bence Elden Ring'i AAA açar ama AAAA açmaz dıye dusunuyorum o kadar iyi değildir herhaldeElden Ring'i RX 570 le oynuyordum zamanında GTA 6 açmayabilir ama piyasadaki AAA oyunların çoğunda güzel iş yapar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.