GTX 1070Ti sistem kendi kendine kapandı

hellyeahcuz

Kilopat
Yer
Çanakkale Merkez
Daha fazla  
Meslek
Vodafone Çözüm Ortağı Baz İstasyonu Teknisyeni
RAM
2x16 Kingston Fury Beast
SSD veya HDD modeli
WD Green 480GB M2 SSD
Ekran kartı
Asus Turbo GTX 1070Ti
Anakart
Asus PRIME B450M-K II
İşlemci
Ryzen 5 3600 4.20 Ghz 1.25v
Merhaba arkadaşlar başlıkta gözüktüğü gibi bilgisayar kendi kendine kapandı Metin2 oynuyordum YT'dan video izliyordum birden kapandı resetlenmedi kendini kapattı sonra tekrar açtım normal her şey olay görüntüleyiciden baktım şu hatalar yazıyordu tam kapanma saatinde.

SysMain hizmet şu hata ile sona erdi:
Parametre hatalı.

Olay kimliği: 7023.

{8CFC164F-4BE5-4FDD-94E9-E2AF73ED4A19} sunucusu belirtilen zaman aşımı süresi içinde Dcom'a kayıt yaptıramadı.

Olay kimliği: 10010.

Yardımcı olabilir misiniz?

PSU ani kapanması aşırı ısıdan ve kısa devreden olur, güç yetmemeside 3. İhtimal.

OCCT Power testi yapın, kapanma olursa PSU sıcaklığını elinizle kontrol edin.

PSU ani kapanması aşırı ısıdan ve kısa devreden olur, güç yetmemeside 3. ihtimal.

OCCT Power testi yapın, kapanma olursa PSU sıcaklığını elinizle kontrol edin.

Cooler Master gx 750 PSU'ya sahibim güç yetmemesi olacağını düşünmüyorum aşırı ısı oluşacak bir durum yok ve işlemcim testlerde Max 65 ısı gördü kısa devre bir ihtimal ama hangi durumdan kaynaklı olmuştur.

Cooler Master gx 750 PSU'ya sahibim güç yetmemesi olacağını düşünmüyorum aşırı ısı oluşacak bir durum yok ve işlemcim testlerde Max 65 ısı gördü kısa devre bir ihtimal ama hangi durumdan kaynaklı olmuştur.

Aşırı ısınma PSU için geçerli (CPU ve GPU değil), tozdan dolayı aşırı ısınabilir, ekran kartına güç verdiğiniz soketleri ve kabloları kontrol edin, hasar varsa o yüzden de kapanır,

Aşırı ısınma PSU için geçerli (CPU ve GPU değil), tozdan dolayı aşırı ısınabilir, ekran kartına güç verdiğiniz soketleri ve kabloları kontrol edin, hasar varsa o yüzden de kapanır,

Hocam şimdi OCCT'den test yaptım 91 dereceye geldi işlemci OC olduğu için hemen durdurdum testi ısıdan da olabilir fakat sadece Metin2 oynayıp video izliyordum işlemci için ısınma durumunun söz konusu olacağını sanmıyorum ne düşünüyorsunuz?

Power testinde 90 dereceyi gördü ve ilk defa yaptı bu durumu sanırım güç kaynaklı bir şey oldu ya da PC 2 3 gündür açık hiç kapanmadı ondan dolayı da olabileceğini düşünüyorum.

Hocam şimdi OCCT'den test yaptım 91 dereceye geldi işlemci OC olduğu için hemen durdurdum testi ısıdan da olabilir fakat sadece Metin2 oynayıp video izliyordum işlemci için ısınma durumunun söz konusu olacağını sanmıyorum ne düşünüyorsunuz?

Power testinde 90 dereceyi gördü ve ilk defa yaptı bu durumu sanırım güç kaynaklı bir şey oldu ya da PC 2 3 gündür açık hiç kapanmadı ondan dolayı da olabileceğini düşünüyorum.

İşlemci termal eşiği geçince kendini kapatır, sistemi kapatmaz, sistemin ani kapanması PSU'dan kaynaklanıyor, PSU'ya etki eden bir şeyden, PSU'nun kendide ısınıyor olabilir, güç kablo ve soketlerinde de sıkıntı olabilir.

İşlemci termal eşiği geçince kendini kapatır, sistemi kapatmaz, sistemin ani kapanması PSU'dan kaynaklanıyor, PSU'ya etki eden bir şeyden, PSU'nun kendide ısınıyor olabilir, güç kablo ve soketlerinde de sıkıntı olabilir.

PSU'nun ısındığını sadece el ile mi kontrol edebilirim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı