GTX 1080 FPS Sorunu

Postyco

Hectopat
Katılım
10 Haziran 2017
Mesajlar
109
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar, sistemim aşağıdaki şekilde fakat CS:GO'da (bana göre) şaka gibi değerler alıyorum. Sebebini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim. 144HZ monitör kullanıyorum. CPU ve GPU kullanımlar yerlerde.

394312


  • AMD Ryzen 5 2600
  • ADATA XPG SPECTIRIX D41 8GB 3000Mhz
  • MSI GeForce GTX1080 GAMING 8G OC
  • Seagate 3.5" 1TB Barracuda
  • MSI X370 SLI PLUS
  • Cooler Master MasterBox Lite 5 600W 80 Plus USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa
 
Grafik yükselttiğinizde CPU'ya binecek yük azaldığı için onun kullanım oranında artmaması normal. Ancak tahminimce ekran kartı ile ilgili bir durum gibi. Ya da dediğim gibi çözünürlükle.

Bu arada şu oyun ayarlarınızı atacaksanız atın bir zahmet lütfen artık.
394662
Kusura bakmayın evde değildim.
 
Birkaç gündür farklı çözümler arıyorum ve sonuca ulaşamadım(DSR açımca görüntü bulanıklaşıyor sebebini yine anlayamadım). Acaba sorun windowsun etkinleştirilmemiş olmasıyla alakalı olabilir mi? Aynı zamanda Başlat açılırken bile görüntü kasıyor bazen. Eğer bu yüzden olma ihtimali varsa temiz bir formatla beraber etkinleştirmeyi düşünüyorum.
 
Dostum ferrariyi tarlada kaç km de kullanabilirsin. Senin medium kalite ve 2 k nın altında oynamaman gerek ekran kartının performansını anlaman için. 144 hz ise monitörün ultrada bu değerlere yakın fps alıyorsan kafana takma.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı