GTX 1080 G1 Gaming OC Potansiyeli

Kadirr22

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. GTX 1080 almak isyiyorum fakat hangi modeli alacağıma karar veremedim. O.C. yapmaktan da hiç anlamam. GTX 1080 G1 GAMİNG'in Base Clock ve OC Clock değerleri Asus ROG O8G'nin değerlerinden 100 Mhz'nin üzerinde az. Oyunlarda bu 3 fpslik bir fark yapıyor ama almışken iyisini almak lâzım. İki model arasındaki fark 700 TL'nin üzerinde (Lütfen buraya kadar yazdığım kısma laf atmayın). Şimdi G1 Gaming'i Alsam, ne kadara kadar OC yapabilirim, Strix O8G'yi(Fabrika çıkışlı OC) alsam, üstüne ne kadar OC yapabilirim. Strix'deki güç pini sayısı G1 Gaming'inkinden fazla mı yoksa aynı mı? Ya da soğutma da daha iyi mi kötü mü? Bunları soruyorum çünkü biliyorsunuz daha yüksek OC için bunların da iyi olması lazım. Hangisi daha kârlı? Para konusunda sıkıntı yok ama en iyi OC Potansiyeli olan hangisi? Yardımcı olursanız sevinirim Sayın Recep Baltaş. Teşekkürler.

Hala cevap bekliyorum arkadaşlar.

Ben de benzer bir cevap arıyorum. 2500-3000 tl arası fiyata bulabileceğim en hızlı ve en iyi soğutmalı gtx 1080 modeli nedir. yabancı sitelerin bazıları zotac amp! extreme gtx 1080 demiş.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı