GTX 1080 İçin 2K 60 Hz vs Full HD 144 Hz

Gtx 1080 için hangisi daha iyi ?

• FULL HD 144 HZ

Oy: 4 22,2%
  • 2k 60/75 hz

Oy: 14 77,8%

• Oy verenlerin toplamı
    18
Bak mesela BF1 64 kişi ve ultra ayarlar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yerlerde sürünüyor(!).

Dostlar inatlaşmaya gerek yok! Eğer GTX 1080 4K'da yeterli olsaydı, Nvidia, GTX 1080Ti'ı çıkarmazdı. Mühendisler keyfinden çıkarmıyor herhalde... Rekabet diyeceksiniz, fakat AMD'nin henüz o zamanlar GTX 1080'e rakip kartı yokken, GTX 1080Ti'ı neden çıkardı? Tabi ki 4K performansı için...

Dostlar inatlaşmaya gerek yok! Eğer GTX 1080 4K'da yeterli olsaydı, Nvidia, GTX 1080Ti'ı çıkarmazdı. Mühendisler keyfinden çıkarmıyor herhalde...
Titan oyun için değil. GTX1080Ti, GTX1080'den %35 daha fazla performans veriyor. Sonuçta ikisi de oynatıyor mu? Oynatıyor. GTX1080Ti biraz lüks kart. GTX1080 4K'da oynatır dediğin oyunları.

Süper örnekler @Frosa. Üç tane optimizasyon özürlü oyun.
Ve hala ultra diyorsun? Okumamışsın bile yazdıklarımı.
Hala anlayamadın ona yanarım paşam. Ben ilerisi için de konuşuyorum. İleride 4K'da yetecek mi? Bir sistem her zaman toplanmıyor değil mi?

Niye çıkarmasın? @Frosa seni severim ama bazı kalıplara, söylemlere takılıp kalma. Bak yukarıdaki teste. Bu da 2017 oyunu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

4K Ultra akıcı. FPS değerini vermemiş ama 30 bile olsa bu yüksek ayarlarda 60 demek.
@Frosa senin söylemlerine göre RX 570 720P kartı o zaman.

Niye çıkarmasın? @Frosa seni severim ama bazı kalıplara, söylemlere takılıp kalma. Bak yukarıdaki teste. Bu da 2017 oyunu:

4K Ultra akıcı. FPS değerini vermemiş ama 30 bile olsa bu yüksek ayarlarda 60 demek.
@Frosa senin söylemlerine göre RX 570 720P kartı o zaman.

Paşam ben de sizi severim. Demek istediğimi hala anlayamadınız. Ben ilerisi için konuşmuştum. O konuda haklısınız, fakat ileride yetersiz olacağı için o şekilde konuştum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı