GTX 1080 İçin Asus VG248QE vs Viewsonic XG2402

Asus VG248QE mi vs Viewsonic XG2402 mi?

• Oy verenlerin toplamı
    8
  • Anket kapandı .
S2417DG monitör için bazı konular var.
Kullanıcı evinde durumu çözebiliyor diye.
Araştırdım bende bu durumu. Dell bu monitör için güncelleme yayınlamış. Bu güncellemeyi uygulamak gerekiyor.
Bazı kişilerde sorunun çözüldüğü olmuş. Bazı kişiler için değişen birşey olmamış.
Benim düşüncem eski panelleri kronik sorunlu. Yeni üretilenler yaygın olmadığı için herkes şikayetçi olduğunu düşünüyorum.

Nvidia GPU ile Freesync özelliğine sahip bir monitör kullanırsam sorun olur mu?
Hayır, FreeSync olmayan bir monitör gibi kullanılmaya devam edilir.

Monitör panelleri kabaca ikiye ayrılır: Yüksek görüntü kaliteli paneller ve düşük tepki süresine sahip düşük görüntü kaliteli TN paneller. Sen hangi taraftasın? Mesela mükemmel monitörler arasından sana öneri gelmiş: #19 numaralı mesaj. Diğer seçeneğin de bu: Samsung LC24FG73FQMXUF

Ben olsam @Pantheon 'un önerdiği monitörü alırdım.

Son düzenleme:
Başlıktaki iki monitör arasında kaldı isen, kesinlikle Viewsonic Xg2402'yi öneririm. Fiyat performans olarak en iyisi, çok tutulan, sevilen ve sorunsuz bir monitör.

Monitörüme kavuştum, 2k 144 hz bir monitör tercih ettim. CİDDEN 1080p olsun BAYA BİR FARK VAR. Bu arada AOC agon ag241qx modelini aldım. Şuan bu yazıyı Agon'dan yazıyorum. Monitör ile ilgili soursu olan varsa cevaplabilirim Yardımcı olan herkese teşekkür ederim. ♥♥
Kalp yapmak için ALT a basılı tutun sağdaki numerik tuşlardan 3 e basın ♥♥

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı