GTX 1080 için GTX 1070 Satmak

Brvisatha

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, Ben 2017 Nisan ayında GTX1070 (MSI TWİN FROZR) Ekran kartını aldım sistem kuracaktım ama ertelemek zorunda kaldım, bu ay sonunda sistemi tamamen bitiriyorum. Ama GTX 1080 ve GTX 1070 arasındaki çok küçük fiyat farkı çok cazip duruyor. Daha önce hiç kullanmadığım ama paketi açılmış olan bu kartı nasıl veya nerede satabilirim? (Veya hangi fiyata satmalıyım) Hiç 2.el ürün alıp satmadım daha önce. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat belirtirsen ben alabilirim belki de :) Yazı tatilinde bende sistem toplayacağım. GTX 1070 lazım :aşk:
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sahibinden üzerinden GET ilan olarak satabilirsiniz. Sanalpazar üzerinden güvenle satabilirsiniz.Burada ilan vermeniz için mesaj sayınız düşük maalesef burayı kullanamazsınız. Diğer önerdiğim iki site daha güvenlidir rahatlıkla satabilirsiniz. Genel olarak ilgili ilanlardaki fiyatların ortalaması size doğru fiyat aralığını verir. Ama unutmayın sonuçta kutusu açıldığı için sizin elinizdeki ikinci el üründür. Ona göre fiyat çıkarmalısınız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı