GTX 1080 için monitör önerisi

Hangi Monitörü Seçmeliyim ?

• Acer Predator XB241H

Oy: 1 33,3%
  • Samsung CFG70 24 inch

• Msi Optix 27 inch

• Oy verenlerin toplamı
    3

SELÇUK X

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar MSI GTX 1080 ekran kartım var. Şu an 1080p Samsung Syncmaster T22B300 model VGA dönüştürücü ile kullanmaktayım. Oyunlarda yırtılma falan hissetmiyorum. G-SYNC şart mıdır ? Sorun yok ama 144 Hz bir ekrana geçmek istiyorum. Aklımda şu an Acer Predator XB241H Modeli ve Samsung CFG70 modeli var. MSI Optix 27 inch de güzele benziyor. Sadece Acer modelinde g-SYNC var. Samsung daha yeni ve daha güzel görüntüsü var ekranın sanırım. Yardımcı olursanız sevinirim.

PB278Q almanızı öneririm. 1080P için GTX 1080'e yazık olur ve boşa olur. Sadece CS:GO ve LOL oynuyorsanız Acer, AAA oyunlar oynarsanız G27C2 öneririm. Samsung tek farkı Quantum Dot teknolojisidir. Daha net görüntü vermez MSI'a göre. MSI ve Samsung aynı paneli kullanıyorlar. 27" Curved ekran için daha avantajlıdır.

Öneriniz için teşekkürler. Bu monitör çok pahalı 2.000 tl yi geçmeyecek bi ürün arıyorum. Oynadığım oyunlar PUBG, BDO, LOL, RAİNBOW. ACER'dan yana yapıcam galiba tercihimi.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı