- Makaleler
- 3
benim konuma etiketliyorum orada yazayım o zaman.Teknik bir konu haricinde Steamden ulaşabilirsin
Onun dışında herkes faydalansın, erişebilsin diye konu açıp sorman lazım![]()
benim konuma etiketliyorum orada yazayım o zaman.Teknik bir konu haricinde Steamden ulaşabilirsin
Onun dışında herkes faydalansın, erişebilsin diye konu açıp sorman lazım![]()
1000-1200 TL.1080P monitör alırsan ''performans sorunu'' diye konu açacaksın eminim ki. O kart için önerilen çözünürlük en düşük 2K. GTX 1080, 4K için yeterli bir kart değil. 2K'da uzun süre idare eder.
1080p çözünürlükte kart kendini tam kullanamıyor ve performans düşüklüğü yaşanıyor. Bu yüzden 2K öneriyoruz. Bütçen ne monitör için?
1000-1200 TL.
Hocam 2.el tavsiye etmezmisiniz ben şahsen 2.el almayı düşünüyorum monitorü sonuçta ölü piksel olup olmadığını kontrol ettikten sonra herhangi bir sıkıntı çıkmaz monitörlerde? Ekran kartı gibi madencilik yapılmadığı için risk olmaması gerekir diye düşünüyorum monitörlerde.2K monitör zor bu bütçeye. Yükseltmelisin.
2K 75 Hz 1100 TL. Sizce 1080p 144 Hz mi 2K 75Hz mi?2K monitör zor bu bütçeye. Yükseltmelisin.
2. el çok aradım ancak bulamadım 2K monitör satan yokHocam 2.el tavsiye etmezmisiniz ben şahsen 2.el almayı düşünüyorum monitorü sonuçta ölü piksel olup olmadığını kontrol ettikten sonra herhangi bir sıkıntı çıkmaz monitörlerde? Ekran kartı gibi madencilik yapılmadığı için risk olmaması gerekir diye düşünüyorum monitörlerde.
O konu benimde kafamda soru ama ben 1070 üzerinden düşündüğüm için ben düşünebilirim ama sende 1080 var hocam 2k olmalı diye düşünüyorum her türlü.2K 75 Hz 1100 TL. Sizce 1080p 144 Hz mi 2K 75Hz mi?
2. el çok aradım ancak bulamadım 2K monitör satan yok![]()
Benim anlamadığım GTX 1080 de 1080p monitör kullanınca ne gibi bir performans düşüklüğü yaşanıyor? Mesela CS-GO oynuyorsun 200 küsür FPS alacaksın. Monitörde 144 Hz göreceksin. Nasıl bir performans düşüklüğü olacak? GPU kullanımı mı düşüyor 80 90 lara?O konu benimde kafamda soru ama ben 1070 üzerinden düşündüğüm için ben düşünebilirim ama sende 1080 var hocam 2k olmalı diye düşünüyorum her türlü.
2 gündür bende bu konuyu araştırıyorum mehmet nickli arkadaş kendi sorununu yazmış şurada:Benim anlamadığım GTX 1080 de 1080p monitör kullanınca ne gibi bir performans düşüklüğü yaşanıyor? Mesela CS-GO oynuyorsun 200 küsür FPS alacaksın. Monitörde 144 Hz göreceksin. Nasıl bir performans düşüklüğü olacak? GPU kullanımı mı düşüyor 80 90 lara?
Performans testlerinde ultra ayarlarda 1080p AAA oyunlarda Gtx 1080 %98-99'a varan kullanıma ulaşıyor.1080P monitör alırsan ''performans sorunu'' diye konu açacaksın eminim ki. O kart için önerilen çözünürlük en düşük 2K. GTX 1080, 4K için yeterli bir kart değil. 2K'da uzun süre idare eder.
1080p çözünürlükte kart kendini tam kullanamıyor ve performans düşüklüğü yaşanıyor. Bu yüzden 2K öneriyoruz. Bütçen ne monitör için?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.