GTX 1080 ile 1080p monitör kullanma

intel henüz almadıysan alma. 7700k kullanıcısı olarak söylüyorum, eğer bunu aldığım zaman 1700 veya 1700x çıkmış olsaydı kesinlikle ikisinden birini alırdım. Performansından memnun olmadığım anlamına gelmesin, iyi işlemci fakat ryzen daha avantajlı.

Düzenleme:
Neden daha avantajlı?
1- intel Coffee Lake için farklı bir soket tasarlıyor daha şimdiden (uzun süre aynı soketin kullanılacağını söylemelerine rağmen) fakat AMD 2020'ye kadar AM4 soketini kullanacağını söyledi.
2- Sürekli "amaan oyunlar zaten çok çekirdek desteklemiyor" denilerek hep orta sınıf bir işlemci alıp geçiştiriliyor ama zaman ilerliyor, 4c/8t'nin üstüne çıkacak oyunlarda 1700 gibi bir işlemci daha avantajlı olacaktır.
3- Yarın bir gün "yok ya ben yayın yapmak istiyorum biraz" diyecek olursan 1700, 7700k'yı 3'e katlar, yerden yere vurur, üstüne toprak atar. Şuan yapmak istediklerini düşünerek bir sistem toplaman mantıklı olmaz. İleriyi düşün.
Bana GTX 1080 li Ryzen sistem kurabilirmisin

Bana GTX 1080 li Ryzen sistem kurabilirmisin
Bütçe? Eğer farketmez ise böyle olabilir:
Screenshot_1.png

Hocam o bütçeye çok rahat GTX 1080 Ti sığar.
GPU odaklı bir sistem olacaksa sığar tabii, onun dışında düşürülebilecek bir parça yok listede, sadece işlemci. O da dediğim gibi, GPU odaklı bir sistem olur.
Bir de vatanbilgisayar fiyatları zaten şişik, başka sitelerden toplanırsa daha ucuza gelecektir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı