GTX 1080 işlemci tavsiyesi

• Konuyu başlatan IEM
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 1.141
Kardeşim adam ben AMD kullanıyorum. Bana AMD işlemci önerin dememiş. 1080'e uygun bir işlemci önermemizi istemiş. Konuyu çarpıtmayın.
Konuyu mu çarpıtıyorum? 1500X kullanıyorum demiş. Okuyunca görebiliyoruz.

Ayrıca 10. nesil çıkıyor, 9. nesil ölü bir soket haline geldi. Alması için bir sebep yok.

Arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim şu an kafam da 3600X düşünüyorum fakat kafamda karışıklılıklar var 1080 p de uzun süre yüksek fps alırsınız demişsiniz fakat 2K oynuyorum oyunları 1500x den büyük bir fps farkı yaşatır mı bana kaç fps farkı görürüm ?
Ve neden fiyat farkı bu kadar az bilginiz var mı? Eğer çok fark olmuyorsa bütçemi yükseltebilirim büyük farklar yaşamak için.

Arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim şu an kafam da 3600X düşünüyorum fakat kafamda karışıklılıklar var 1080P'de uzun süre yüksek FPS alırsınız demişsiniz fakat 2K oynuyorum oyunları 1500X'den büyük bir FPS farkı yaşatır mı bana kaç FPS farkı görürüm?

YouTube'a R5 3600X vs 1500X yaz testlerdeki FPS farkı sana da aynı şekilde yansır.*FPS değil FPS farkları*

YouTube'a R5 3600X vs 1500X yaz testlerdeki FPS farkı sana da aynı şekilde yansır.*FPS değil FPS farkları*
Genel fpsden bahsediyorum sağ üstte çıkacak olan. Eğer bahsettiğim fps değerinde çok büyük bir fark yaşamayacaksam daha fazla fps alacağım modeller önerirseniz de bakabilirim.
Çok teşekkürler.

Genel FPS'den bahsediyorum sağ üstte çıkacak olan. Eğer bahsettiğim FPS değerinde çok büyük bir fark yaşamayacaksam daha fazla FPS alacağım modeller önerirseniz de bakabilirim.
Çok teşekkürler.

Diyorum ki dediğim videoları izleyin arada ne kadar FPS fark edeceğini göreceksiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı