SensationWhite
Kilopat
Ekran kartınızdan daha uzun süre.Çok teşekkürler.
Sizce oyunları Ultrada ne kadar süre götürür yeni çıkacak oyunlara göre?
Ekran kartınızdan daha uzun süre.Çok teşekkürler.
Sizce oyunları Ultrada ne kadar süre götürür yeni çıkacak oyunlara göre?
Prime B350M-A anakartım. Fakat yetersizse değiştirmeyi düşünüyorum anakartlar hakkında pek bir bilgim yok.
AMD kullanan adama Intel önermek... Tebrikler.
Intel kullananlar AMD kullanamaz
Konuyu mu çarpıtıyorum? 1500X kullanıyorum demiş. Okuyunca görebiliyoruz.Kardeşim adam ben AMD kullanıyorum. Bana AMD işlemci önerin dememiş. 1080'e uygun bir işlemci önermemizi istemiş. Konuyu çarpıtmayın.
Ben soğanlı menemeni tercih ederim.
Arkadaşlar öncelikle hepinize çok teşekkür ederim şu an kafam da 3600X düşünüyorum fakat kafamda karışıklılıklar var 1080P'de uzun süre yüksek FPS alırsınız demişsiniz fakat 2K oynuyorum oyunları 1500X'den büyük bir FPS farkı yaşatır mı bana kaç FPS farkı görürüm?
Genel fpsden bahsediyorum sağ üstte çıkacak olan. Eğer bahsettiğim fps değerinde çok büyük bir fark yaşamayacaksam daha fazla fps alacağım modeller önerirseniz de bakabilirim.YouTube'a R5 3600X vs 1500X yaz testlerdeki FPS farkı sana da aynı şekilde yansır.*FPS değil FPS farkları*
Genel FPS'den bahsediyorum sağ üstte çıkacak olan. Eğer bahsettiğim FPS değerinde çok büyük bir fark yaşamayacaksam daha fazla FPS alacağım modeller önerirseniz de bakabilirim.
Çok teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.