GTX 1080 mi, yoksa yeni nesil ekran kartı mı?

600 € şu anda işbankta 2850 TL. 2950 verip kartın coil whine sorunu için sadece istanbula göndermek mi yoksa Amerika'ya gönderip, satıcıya ulaşıp, kontrolden geçip dönüşte tekrardan gümrüğe aslında bu kart daha önce geldi de ödenmişti de vs vs kavgası yapmak mı? Yaklaşık gidiş dönüş en az 1-2 ay...

Ben düzenli olarak İngiltere üzerinden alışveriş yapıyorum. UPS ile kargo yolculuğum 1 gün sürüyor. İngiltere'den Almanya oradan da İstanbul'a geliyor. UPS ile alınan mallar genelde gümrüğe takılmıyor. Üzerindeki fiyat etiketi düşük gösterilirse. Böyle bir alternatifte kullanılabilir. Evet gümrük tamire girdi geldi durumlarında zaten vergilendirebileceği bir fatura bulamıyor. O konuda uğraştırabilirler. Ben sorunun Türkiye'den çözülmesi tarafındayım. Acaba Hepsiburada kur farkından doğan zararınızı karşılamaz mı? Siz Hepsiburada ürünü temin edemez ise o zaman menfi ve müspet zararlarımın da tazminin talep ettiğinize yönelik bir beyanda bulunun. Bununla birlikte tüketici hakem heyetine başvurursunuz. Bir kaç ayda öyle gider. Bu sayede yeni nesil çıkar. Bence denemeye değer. Sonuçta siz para iadesi bile alsanız o ürünü alamayacaksınız. Bu sorunda sizinle değil Hepsiburada'nın ürünü temin edememesinden kaynaklı. Cezasını neden siz çekesiniz?

İlk isteğin kartın yenisini göndermeleri olsun bayağı bi yenisini vermeleri için uğraş eğer stok yok vs. diyorlarsa para iadesi alıp yeni nesil kartları bekle en mantıklısı böyle gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı