Yeni nesil mi yoksa GTX 980 Ti Mi?

Şahsen fiyatının düşmesinin benim için bir önemi yok hocam. Yanlış anlaşılmasın fakat rahatıma düşkün olduğum için tek bir kere alıp yıllar da geçse güncelliğini koruyacak, ismi hatırlanacak bir kart arıyorum. Sanırım ya Gtx 980 ti veya Titan X'ten yana olacak seçimim.

R9 390 bu ara alınacak en iyi P/F oranı kart.

Yeni nesil ekran kartlarını lütfen bekleyin. Bende çok araştırdım. 3500 tl ye kasa topladım geçenlerde. h170m3+i56600+R9-390+16gb-ram aldım.

Bu ara büyük bütçe yatırmayın. Yeni kartlar geldiğinde çok az ya da azda olsa eskilerde düşüş olacak. Alırsanız bile o zaman alın.

Parayı sağlam yatıracaksanızda yeni nesili bekleyin. Yeni kartlarla birlikte bazı yazılımsal adımlarda atılabilir!!!

4k yı falanda boşverin. FHD de ayarları ultra da oynamak için hesap kitap yapın. Önceliğiniz bu olsun. Sonra bunun üstüne 4k hesabı yaparsınız.

Yeni nesil ekran kartlarını lütfen bekleyin. Bende çok araştırdım. 3500 tl ye kasa topladım geçenlerde. h170m3+i56600+R9-390+16gb-ram aldım.

Bu ara büyük bütçe yatırmayın. Yeni kartlar geldiğinde çok az ya da azda olsa eskilerde düşüş olacak. Alırsanız bile o zaman alın.

Parayı sağlam yatıracaksanızda yeni nesili bekleyin. Yeni kartlarla birlikte bazı yazılımsal adımlarda atılabilir!!!

4k yı falanda boşverin. FHD de ayarları ultra da oynamak için hesap kitap yapın. Önceliğiniz bu olsun. Sonra bunun üstüne 4k hesabı yaparsınız.

Yeni ekran kartları geldiğinde eskilerin fiyatında bir süre düşme olmaz.
Şöyle düşün;
Diyelim ki Türkiye'de 2 milyon adet R9 390 var, bu stokların tamamı tükenmeden bu kartların fiyatı düşmez.

Yeni ekran kartları geldiğinde eskilerin fiyatında bir süre düşme olmaz.
Şöyle düşün;
Diyelim ki Türkiye'de 2 milyon adet R9 390 var, bu stokların tamamı tükenmeden bu kartların fiyatı düşmez.
Evet öyle daha öncede yazıldığı gibi. Ama ben bir miktarda olsa, hemen olmasada, düşüş bekliyorum. Bunun için bile beklemeye değer, eğer elde idare eder bir kart varsa.

Yeni nesil mutlaka beklenmeli. Yüksek bütçe için özellikle! Karşılaştırmalar yapılır. Ben beklemeye değer olduğunu düşünüyorum.

Titanx israf olur. 980Ti hem performans olarak Titanx'ten iyi, yeni en önemlisi baya ucuz.

Aynen öyle düşünüyorum, Gtx 980 Ti karar verdim. Umarım en az 5 yıl götürür.

4k teknolojisi tam oturmadı diyorlar, böyle bir düşüncem yok zaten. 1080p 1440p oynamak, sürekli ultra oynayacağım diye bir kaide yok. Beni sarsan konu herkesin bir yorum da bulunuyor olması iyi kötü güzel ama iyice kararsız kalıyorum, mesela sonraki seneye erteledim bilgisayar işini hem daha fazla birikim hem de yeni nesil ekran kartları çıkar ümidi ile, ama ne kadar fark olacak işte orası malum. 5-10 fps mi bilemiyorum, tabi işin o farklı terimler kullanarak yazdığınız kısmını pek bilmiyorum maalesef biraz kıtım o konuda :)
Ayrıca sanırım Gtx 980 Ti olacak seçimim

Benden sana tavsiye...

Notebook um bozulunca araştırdım. Monster notebook alacaktım. Gittim konuştum denedim cihazları güzeldi hepsi.

Ama kasa topladım h170m3+i56600+R9-390+16gb-ram 3500tl harcadım. Ve 3500tl FHD 55" Led tv aldım.

Her şey ekran kartı değil! EKRAN da çok önemli. Ben yıllarca notebookçuydum. Ekran kartçı oldum. Ekran kartı manyaklığı benide sardı. Yeni nesil ekran kartlarından bende alıcam 2-3 yıl içinde. Bu yüzden R9 390 ı acımasızca kullanıyorum zaten. Ama EKRAN da önemli.

Ayrıca çok büyük bütçeler ayırmayın. Benden size tavsiye gitarada başlayın! Bilgisayar dünyası sürekli değişiyor. Standart seviyede anakart işlemci ram alıp, üzerine ekran kartı eklemek daha yararlı.

Zenginseniz sıkıntı yok. Harcayın acımayın! Dünyaya bir daha gelemezseniz süper güçleriniz yoksa. Para varsa hiç acımayın!

Ama bütçe kısıtlı ise akıllı ve zeki davranmak gerek!

Benden sana tavsiye...

Notebook um bozulunca araştırdım. Monster notebook alacaktım. Gittim konuştum denedim cihazları güzeldi hepsi.

Ama kasa topladım h170m3+i56600+R9-390+16gb-ram 3500tl harcadım. Ve 3500tl FHD 55" Led tv aldım.

Her şey ekran kartı değil! EKRAN da çok önemli. Ben yıllarca notebookçuydum. Ekran kartçı oldum. Ekran kartı manyaklığı benide sardı. Yeni nesil ekran kartlarından bende alıcam 2-3 yıl içinde. Bu yüzden R9 390 ı acımasızca kullanıyorum zaten. Ama EKRAN da önemli.

Ayrıca çok büyük bütçeler ayırmayın. Benden size tavsiye gitarada başlayın! Bilgisayar dünyası sürekli değişiyor. Standart seviyede anakart işlemci ram alıp, üzerine ekran kartı eklemek daha yararlı.

Zenginseniz sıkıntı yok. Harcayın acımayın! Dünyaya bir daha gelemezseniz süper güçleriniz yoksa. Para varsa hiç acımayın!

Ama bütçe kısıtlı ise akıllı ve zeki davranmak gerek!

Haksız sayılmazsınız hocam. Kafam bir hayli karışıkta olsa kararlaştırdım artık. Yorumunuz için teşekkür ediyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı