En az 7 8 tane kart lazım. Bir kart ile yapılacak iş değil. Direkt değeri düşer zaten kartın.Arkadaşlar bu kartla mining yapsam aylık kaç lira getirisi olur ve elektrik masrafını düşünce kaç lira olur?
Sesli güldüm.En az 7 8 tane kart lazım. Bir kart ile yapılacak iş değil. Direkt değeri düşer zaten kartın.
Yanlış bilgilendirmeyin ! 1 kartla bile mining yapılabilir.En az 7 8 tane kart lazım. Bir kart ile yapılacak iş değil. Direkt değeri düşer zaten kartın.
Kardeşim mining gerçekten sıkıntılı iş. 1 kart ile kar edilmez ki? Yarın satmak istese adam mining yapıldı mı diyecek, mining yapıldıysa biliyoruz ki değeri düşüyor illa ki.Sesli güldüm.
Yapılabilir ama karlı olmaz. Zararına olur. Onu anlatmaya çalışıyorum dostum.Yanlış bilgilendirmeyin ! 1 kartla bile mining yapılabilir.
Bal gibi kar edebiliyor.Kardeşim mining gerçekten sıkıntılı iş. 1 kart ile kar edilmez ki? Yarın satmak istese adam mining yapıldı mı diyecek, mining yapıldıysa biliyoruz ki değeri düşüyor illa ki.
1 kartla bal gibi kar edilir sadece 7-8 kart kadar getirisi olmaz. 7-8 kart olduğu zaman da kartların değeri düşücek.Kardeşim mining gerçekten sıkıntılı iş. 1 kart ile kar edilmez ki? Yarın satmak istese adam mining yapıldı mı diyecek, mining yapıldıysa biliyoruz ki değeri düşüyor illa ki.
Matematiksel olarak sana zahmet açıklar mısın? Ayda 300tl ile kaç ay gidebilir ki? Benim düşüncem karta yazık olacağı yönünde.Bal gibi kar edebiliyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.