GTX 1080 Monitör Önerisi

JasonX

Hectopat
Daha fazla  
İlk kere sistem toplayacağım ve GTX 1080 ekran kartı düşünüyorum. Toplam sistem bütçem 7500, sizce nasıl bir monitör alabilirim ? Amazon üzerinden ürün almayı da düşünüyorum, tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynadığın oyunlar nedir CS:GO, Pubg falan profesyonel şekilde oynuyorsan 144hz alman daha iyi olur.

2K monitör almanı öneririm. Bu kart için 1080p düşük bir çözünürlük.
Şu an kullandığım monitör bu.
(https://www.amazon.com/ASUS-PB277Q-WQHD-2560x1440-Monitor/dp/B01EN3Z7QQ) Tavsiye ederim.
1080p düşünmüyorum zaten sağolun tavsiyeniz için, amazon üzerinde g-sync teknolojili monitörleri türkiyeden ucuza bulabilir miyim?

Oynadığın oyunlar nedir CS:GO, Pubg falan profesyonel şekilde oynuyorsan 144hz alman daha iyi olur.
Bu tio oyunları da oynuyorum tabi ama profesyonel anlamda değil. Daha çok RPG oyunlar tercih ediyorum.

Türkiye de ucuz hiçbir şey bulamazsın. G-Sync teknolojisine çok gerek olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartı ile monitör uyumu önemli fakat bu teknolojiler tamamiyle para kazanmaya yönelik. Yani sizin oyun tarzınıza göre bence gereksiz.

Sizce amazondan mı almalıyım? Şuan kullandığınız dışında öneriniz var mıdır?

Hocam değecek bir monitörse 2500 e kadar çıkarım. Ortalama 2000 diyelim.

Vıewsonıc 27" Xg2703-gs 2k Wqhd Ips 4ms 165hz Hdmı+dp G-sync Led - n11.com
(Bu ürünün bir adet ölü pikseli var ve teşhir ürünmüş.)
Dün açtığım bir konuda bu tavsiyeleri de aldım ayrıca.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk ürün alınabilir, fiyat olarak gayet iyi gibi duruyor. Fakat cidden gerekli mi orası size kalmış. Daha fiyat/performans bir ürün tercih etseniz cebinizde kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…