GTX 1080 Monitör Önerisi

2K monitörlerin çoğunda sırf "gaming" ibaresi geçtiği için daha pahalı olanları var. 4K'de benim önerdiğim Dell P2415Q ve LG 27UD58-B var. LG olanda "gaming" yazar ama fiyatı uygun gene de (orasını anlamış değilim :)). Dell modeli sırf 6ms olduğundan eleştiren olur ama input lag değeri yeterince oyun oynanacak seviyede (12ms).

2K monitörlerin çoğunda sırf "gaming" ibaresi geçtiği için daha pahalı olanları var. 4K'de benim önerdiğim Dell P2415Q ve LG 27UD58-B var. LG olanda "gaming" yazar ama fiyatı uygun gene de (orasını anlamış değilim :)). Dell modeli sırf 6ms olduğundan eleştiren olur ama input lag değeri yeterince oyun oynanacak seviyede (12ms).
Konuyla alakasız olucak fakat 7000 tl bütçem var.LG 4k monitörü alınca 5500 TL kalıyor bu fiyatla gtx 1080li sistem toplayabiliyorum. Benim yüksek ayarlarda yüksek fps takıntım var ve benim için 1080p yeterli sizce gtx 1080'limi sistem toplamalıyım yoksa gtx 1070li mi?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı