GTX 1080 Monitör Önerisi

İlk ürün alınabilir, fiyat olarak gayet iyi gibi duruyor. Fakat cidden gerekli mi orası size kalmış. Daha fiyat/performans bir ürün tercih etseniz cebinizde kalır.
1080 ekran kartına sizce ne özellikli bir monitör aramalıyım, ona göre f/p bir ürün araştırayım diyorum.

En kötü 2K almalısın. Benim demek istediğim çok uç fiyattan ziyade neredeyse aynı özellikte daha uygun fiyatlı ürünün bulunabileceği. Ürün konusunda da çok çeşit yok. Ben genel olarak fiyatına göre alternatif sundum. Yine de seçim senin.

En kötü 2K almalısın. Benim demek istediğim çok uç fiyattan ziyade neredeyse aynı özellikte daha uygun fiyatlı ürünün bulunabileceği. Ürün konusunda da çok çeşit yok. Ben genel olarak fiyatına göre alternatif sundum. Yine de seçim senin.
Anladım hocam çok teşekkürler. Acele etmek istemiyorum o yüzden çok soru sorasım geliyor. İyice araştırayım ben o zaman, teşekkürler size de :)

Bana kalırsa 4K bir monitör tercih etmen daha iyi olacaktır. Şöyle ki: en f/p 4K monitörler
Dell olan monitörü yüksek gecikme süresi (!) varmış diye önermeyen olabilir ama input lag değeri 12ms ve oyun oynamaya elverişli. Ayrıca Dell'in kalite farkı da var.

Bana sorarsan bu ikisinden birini alman geleceğe dönüklük ve f/p açısından en iyi tercih olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 4K'de sürekli oynatma anlamında değil de ileride yükseltme vs. yapılacağında monitör masrafı olmaz diye söyledim. GTX 1080 her ne kadar uzun süre güzel performans gösterecek olsa da GTX 20xx serisi çıkarsa mesela yükseltme yapmak istese çözünürlükten vs. sıkıntı yaşamaz. Bkz. @Nazım Paşa. Ucuza bulduğu için RX570 aldı ama yükseltme yapacağından 4K bir monitör tercih etti.

Ben 4K'de sürekli oynatma anlamında değil de ileride yükseltme vs. yapılacağında monitör masrafı olmaz diye söyledim. GTX 1080 her ne kadar uzun süre güzel performans gösterecek olsa da GTX 20xx serisi çıkarsa mesela yükseltme yapmak istese çözünürlükten vs. sıkıntı yaşamaz. Bkz. @Nazım Paşa. Ucuza bulduğu için RX570 aldı ama yükseltme yapacağından 4K bir monitör tercih etti.
Şuan 4k bir monitörle ve bu ekran kartıyla bir sıkıntı yaşar mıyım? 30 FPS'lerden bahsetti arkadaş az önce :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Aslında bir nevi iyi yapmışssın bir nevi kötü . Şimdi Nvidia ekran kartı alacağın için g-sync'li monitör alman lazım . İşte oda bütceyi zorlar :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı