GTX 1080 Monitör Önerisi

Aslında bir nevi iyi yapmışssın bir nevi kötü . Şimdi Nvidia ekran kartı alacağın için g-sync'li monitör alman lazım . İşte oda bütceyi zorlar

"Lazım" derken? Ben de 1080 var ve 2K Asus monitör de çok rahat bir kullanım sağlıyorum. G-Sync özelliktir. İlla olması şart değil.

4K'de değil 2K'de oyunları oynarsın, GTX 1080'in tam performansı alırsın. 4K monitör aldın diye illa da 4K'de kullanmak zorunda değilsin.

2K monitörlerin çoğunda sırf "gaming" ibaresi geçtiği için daha pahalı olanları var. 4K'de benim önerdiğim Dell P2415Q ve LG 27UD58-B var. LG olanda "gaming" yazar ama fiyatı uygun gene de (orasını anlamış değilim ). Dell modeli sırf 6ms olduğundan eleştiren olur ama input lag değeri yeterince oyun oynanacak seviyede (12ms).

Konuyla alakasız olucak fakat 7000 tl bütçem var.LG 4k monitörü alınca 5500 TL kalıyor bu fiyatla gtx 1080li sistem toplayabiliyorum. Benim yüksek ayarlarda yüksek fps takıntım var ve benim için 1080p yeterli sizce gtx 1080'limi sistem toplamalıyım yoksa gtx 1070li mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…