GTX 1080 PUBG Düşük FPS Sorunu

Burkiiy

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, dün sonunda GTX 1080 ekran kartıma kavuştum. Şu an işlemci ve RAM'den darboğaz yemesine rağmen PUBG'de ilk girdiğimde minimum 65-70 FPS maksimum 120 FPS'leri gördüm, gayet memnundum.
Oyunun herhangi bir ayarıyla oynamadım Asus'un GPU Tweak II programı ile de pek oynamadım ayrıca Gaming Mode ile çalıştırıyorum. Bugün oyuna girdiğimde 30 FPS'leri gördüğüm oldu ve maksimum 55-65 FPS alıyorum. Birden ne oldu ne değişti acaba anlamış değilim. Bu arada işlemcim i5 6500 ve 8 GB RAM kullanıyorum(şimdilik). Lütfen ekran kartının başına bir şey gelmemiş olsun, yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Darboğaz yüzünden ekran kartına zarar gelmiş olabilir. Keşke GTX 1080 alacağına 1070 alıp ram ve işlemciyi yükseltseydin. Ama optimizasyon sorununda da sıkıntı olabilir diğer oyunlarda'da oluyor mu bu sorun ?

Senin sorunun 1. si çok az işlemci darboğazı, ama çok çok az. 2. si RAM miktarı, Ram takviyesi yapman lazım. Bir de ekran kartının sürücüsünü kaldır, sürücüyü temiz kurulum yap. PUBG 1080P ultra ayarlarda yaklaşık 8 ile 9 GB RAM kullanıyor, bazı yerlerde 9 GB üzerine bile çıkıyor. Oyunun optimizasyonuda kötü, Allah'a emanet.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı