GTX 1080 Rog Strix Sisteme Güç kaynağı ve Kasa Önerisi

  • Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 66
  • Görüntüleme 4B
Kasalar hakkında da inanın hiçbir bilgim yok. Bahsettiğiniz kasaların linkleri mevcutsa rica etsem verebilir misiniz?

PHANTEKS P400 BLACK Eclipse P400 (PH-EC416P_BK) Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
PHANTEKS P400S TEMPERED GLASS BLACK Eclipse P400S (PH-EC416PSTG_BK) RGB Şerit LED Mid-Tower Pencereli Güç Kaynaksız Siyah Kasa - inventus
NZXT S340 Elite

Fractal Design Define C modeli de alınabilir. Bu modeller CM modelinden daha iyi olduğu için bunlar arasından seçim yapmanızı öneririm.
 
Phanteks P400S

S340 Elite stokta kalmamış aynı sitede. Bunu düşünebilirsin daha uygun fiyatlı olarak.
Bahsettiğim MasterBox Lite 5 kasa da üstlerinde fan bulunmuyordu ki bunu alıp tanıtan arkadaş "üstlerinde olmaması daha sağlıklı"diyordu ve "Alınan temiz hava içeriye yayılmadan bir kısmı yukarı fanlardan gittiği için" böyle bir şey demişti açıkcası mantıklı gelmişti.
 
Define C'nin görünüş olarak hepsinden geri kaldığı bariz. Kablolama kolaylığı, kalite bakmından P400S'ten de S340'tan da biraz daha iyidir. Hava akışı olarak S340 ile yarışır ama P400'den bariz daha iyidir. Sessizlik olarak isi ikisinden de çok daha iyidir. Boyut olarak da Define C bir Mid Tower kasadan beklenmeyecek kadar küçük. Define C'nin bu durumdaki dezavantajı ithalatçı garantili olması. Ama hayatınızda kaç kere garantiye kasa gönderdiniz?
Define S modelini daha çok beğeniyorum.
Çok büyük bence. Normal pek çok kullanıcının ona ihtiyacı yok. Custom sıvı soğutma olmadıkça kullanılmayacak yani. PSU kaplaması da olmayınca Define C son kullanıcı için daha mantıklı geliyor.
@Kuty mantıklı değil. :) Satış elemanlarına veya kendi ürününü satanlara inanmayın.
 
Çok büyük bence. Normal pek çok kullanıcının ona ihtiyacı yok. Custom sıvı soğutma olmadıkça kullanılmayacak yani. PSU kaplaması da olmayınca Define C son kullanıcı için daha mantıklı geliyor.
@Kuty mantıklı değil. :) Satış elemanlarına veya kendi ürününü satanlara inanmayın.

Mid-Tower desen değil Full-Tower desen değil ikisinin arası bir büyüklükte bence. Bu nitelikteki bir kasanın o fiyata satılması ilginç.
 
Birçok öneri gelmiş. Bunlar arasından bir seçim yaparak kararımı vereceğim. @Nazım Paşa Mesajınız alındı :) ve @Oreki Haklısınız, ben olaya bilgi sahibi olmayan sıradan bir kullanıcı olarak baktığım için belirtmek istedim iyi ki de belirtmişim.
Bu kadar vakit ayırıp linkler atıp önerilerde bulunduğunuz için hepinize ayrı ayrı Teşekkür ederim.
 
@Pantheon Tek başına o işlemci değil, gtx 1080+"O işlemci". Senin gülmen önemli değil ama kısıtlı bütçeli birinin gazı alıp yarın performansta sıkıntı çektiğinde ağlaması önemli. 1080'i o sistemde 4k'nın altında bir çözünürlük için kullanacağından, 1080 istenen 4k altı çözünürlüklerde 60fps'in üstünü "O işlemci" oyunu renderla komutunu vermeden renderlayıp idle konumuna geçecektir. Bu da seviyesi ne olursa olsun bottleneckle karşılaşacak demektir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı